Dette blir spennende, les bare hva Halvor Heuch sa til Apéritif for noen år siden:
- Jeg nyter gjerne en Opland 3 Stjerner til bacalao. Og en Lysholm no. 1 eller Faun til får-i-kål av lam. Aller helst vil jeg ha min får-i-kål av fett, godt fårekjøtt. For så å varme den opp og spise den dagen derpå, etter at noe av det stivnede fettlaget er fjernet. Slik trenger fettet godt inn i kålen som blir lett karamellisert etter all kokingen. Da duger bare en ordentlig akevitt som Simers Taffel.
|
|
|
|
|
|
Vi er overbevist om at det blir mange som vil delta og du kan sikre deg og dine en plass allerede nå.
Her er hva vi skal smake denne novemberkvelden:
Vi topper med smakingen medArrangementet er nå avholdt
Ring Apéritif på 902 04 834 dersom du ikke finner frem.
Avbestillingsfrist: 30.10.02 kl. 23:59




