Mange godbiter til deg

Høstens program byr på mange godbiter som blant annet NM i østersåpning, chablis, vinsmakinger, mat og vin, drinkkurs, jentenes vinsmaking og mye mer.

Noen av høstens arrangementer i Apéritifs regi er allerede tidsfestet. Vi gir deg her mulighet til å allerede nå sette av tid i dagboka. Utfyllende informasjon og påmeldingsskjemaer vil bli lagt ut på våre sider så snart de er klare.

Nedenfor finner du noen av arrangementene vi gjennomfører i høst:

27. august - Domaine Laroche: Chablis og Sør-Frankrike
Vi får besøk av den velrenommerte chablisprodusenten Laroche. Deres vintradisjoner er datert så langt tilbake som 1850. Michel Laroche mener lidenskapelig at den beste vinen bare kan bli laget ved bruk av de beste druene som finnes. Til tross for sin rike arv i Chablis, ble vinmakeren Michel Laroche naturlig nok tiltrukket av utfordringen i andre vinområder - som det rike lappeteppet av klima og jordsmonn hvilket er tilgjengelig i Sør- Frankrike. Vi smaker oss gjennom hele 10 viner fra disse to regionene denne kvelden.
Les mer her:

1. september - NM i østersåpning
Den 1. september går NM i østersåpning av stabelen, denne gang i hagen på Madserud gård. Bli med å heie frem landets kokker med ambisjoner om å reiser til VM i Irland for å representere Norge. Det blir en stor østersfest med show og moro.
Les mer her:

I fjor var det Olav Nilsson fra Grand Café i Oslo som gikk til topps i NM i østersåpning. Med et rekordgodt resultat på 2,12 minutter var seieren i boks. Deretter gikk turen til VM i Irland hvor han ble nummer 7.

17. september - Sherrysmaking med Gonzales Byass
Gonzales Byass, produsenten som står bak verdens mest solgte fino sherry, Tio Pepe, tar oss denne kvelden med på en smaking av et utvalg sherryer. Tio Pepe fikk i fjor en velfortjent ansiktsløftning som tydelig signaliserer at den er en bordvin, i motsetning til aperitiffvin som har vært den primære oppgaven i hele dens karriere. Sherry er en god partner til både aperitif, ren kos eller til mat. Bli med og oppdag vinene fra Andaluzia Sør i Spania!

Følg regelmessig med på Apéritifs sider for nærmere informasjon om seminarer.

Kommende kurs

Til toppen