Dagens rett

Marinert biff i paprikasaus

Fredag er biffdag, uansett om du fortsatt har ferie, eller første arbeidsuke er unnagjort. Denne retten banker du på plass fortere enn svint, forutsatt at marineringen allerede er gjort.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Marinert biff i paprikasaus

Fremgangsmåte

Skjær fileten i ½ cm tykke skiver.

Bland marinaden og la kjøttet ligge i den minst 1 time.

Stek biffene i ca. 2 minutter på hver side på middels varme.

Paprikasaus:
Lag saus etter oppskrift på posen og tilsett finhakket paprika sammen med oregano.

Server med ris til.
Tips! Du kan også bruke ferdig marinert biff fra kjøledisken.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen