Kylling blir ekstra saftig og smakfull når den stekes på denne måten
Du kan bruke enten lårene eller brystfileten til denne retten.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Du kan bruke enten lårene eller brystfileten til denne retten.
Les hele sakenEple og smørsaus gir en frisk og god smak til kyllingretten. Med hjemmelaget røsti til blir det ekstra godt.
Les hele sakenMed sommerens grønnsaker kommer den amerikanske klassikeren chicken à la king til sin rett.
Les hele sakenSiden vi spiser også med øynene, er fargen på maten av stor betydning. Her går det i grønt og rødt. Men gult er også velkommen, så her er det bare å føle seg fri til å eksperimentere.
Les hele sakenFår kyllingstrimlene ligge en time og godgjøre seg i marinaden før steking, blir retten ekstra god.
Les hele sakenNår du bruker kylling, tomatsaus, ost og pasta, dekkes de fleste behov. Retten er dessuten superrask å lage.
Les hele sakenKyllingfilet er en utmerket rimelig og saftig middagsrett - vel og merke dersom du ikke oversteker den. Vi anbefaler dessuten som følge en vin med masse smak.
Les hele sakenLurer du på hva du kan lage av de forskjellige delene av kyllingen? Apéritif gir deg de beste oppskriftene - alle med drikkeforslag.
Les hele sakenDenne lørdagen står det kylling på menyen. Dersom du ikke tidligere har forsøkt deg på appelsinsaus til kylling, har du noe virkelig godt i vente.
Les hele sakenBalsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.
Les hele sakenDenne nordindiske klassikeren setter fart på smaksløkene og det lyse kyllingkjøttet.
Les hele sakenButikken bugner av fristende grønt som forvandles til det lekreste tilbehør til kylling - og det på et blunk.
Les hele sakenFredagen er til for å kose seg, og med denne oppskriften på saftig kylling begynner du helgen på en perfekt måte.
Les hele sakenEn kjapp tur på grillen og med saftig agurksalat og mykt nanbrød, gjør kyllingmiddagen uimotståelig. Du kan selvfølgelig også bruke stekepannen.
Les hele sakenÅ lage en god saus er faktisk veldig enkelt. Bare prøv sausen i denne oppskriften. Den passer også til mange andre kjøttyper enn kylling.
Les hele sakenDet er den spesielle sausen som gir denne kyllingoppskriften sitt østeuropeiske preg. Prøv den du også.
Les hele sakenSaftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat er perfekt på varme sommerdager. Her er oppskriften.
Les hele sakenDe er lettere å lage enn du kanskje tror. Oppskriften får du her.
Les hele sakenVed å fylle kyllingfileten med litt ost og krydder skaper du ekstra god fredagsstemning.
Les hele sakenGrillsesongen er i full gang, og med denne oppskriften blir du festens grillkonge.
Les hele sakenEtter gårsdagens store fest er det deilig med en enkel og lett middag. Prøv bare oppskriften selv.
Les hele sakenPå OLs siste dag skal du trå til med denne lekre retten til middag og feire våre mange medaljer.
Les hele sakenMager og smaksrik kylling er en perfekt begynnelse på helgen.
Les hele sakenHerlig, saftig og utrolig lett å jobbe med - prøv denne herlige nye oppskriften på kyllingfilet!
Les hele sakenEn fabelaktig kombinasjon av urter og en søtlig, fyldig saus bringer kyllingen til nye høyder. Prøv en leskende rødvin til dagens rett!
Les hele sakenHva med en litt mer avansert grønnsakssuppe? Det er blomkålen som spiller hovedrollen, og den akkompagneres av kyllingfilét. Vi gir deg tips til både rødt og hvitt i glasset.
Les hele sakenKylling er en råvare som lett tar til seg smak fra dets tilbehør. Når vi griller det på spyd og samtidig benytter spennende marinade blir det hele smakfullt og delikat. En fransk hvitvin fra Burgund kan med stort hell serveres til kyllingen.
Les hele sakenKylling, og spesielt filét som er råvaren i dagens rett, er en fortreffelig kilde til middager av det lettere slaget. Delikate retter fortjener delikate viner, og derfor serverer vi utmerkede drikkeforslag av både rød og hvit karakter til dagens middagsre
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenÅ kunne noe om vin blir stadig viktigere. Apéritifs vinskole går over fem kvelder og gir deg en grunnleggende forståelse av vinens verden.
Les hele sakenDomaine Marcel Deiss er kanskje den mest banebrytende produsenten i Alsace, og endelig er vinene tilbake i Norge.
Les hele sakenMaster of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg forskjellen på de viktigste druetypene som benyttes i vinproduksjon verden over.
Les hele sakenNedre Foss Gård åpner dørene og byr på 5 lekre retter til 5 fantastiske champagner fra en helt spesiell produsent.
Les hele sakenHar ikke Italia en fast plass i ditt hjerte fra før, vil det absolutt få det nå. Med vin i glasset drømmer du deg bort sammen med Norges desidert mest entusiastiske vin- og italiaekspert.
Les hele sakenBattle of Bottles, en av årets største vinmesser med hovedfokus på italienske viner lørdag 11. februar i Oslo
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenVi snakker om to helt forskjellige ølstiler, men brygget slik de skal være.
Vi snakker om en fatmodnet grappa og en norsk whisky for bestilling. Men også en solid porter som er nyhet i basis.
Det er de aller beste kjøpene blant de 100 testede vinene fra nyhetsslippene i januar og november. Men også en pen håndfull med flotte tørre hvitviner som byr på solid vinvaluta, Topp til skrei og annen sjømat.
Denne er en av mange vanvittig vellykkede viner, men vær forberedt om kamp om flaskene og å tømme kontoen.
Her er oversikten over de 121 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Reinsdyr er noe av det aller beste fra norsk natur. Tyttebær er på andreplass. Sammen smaker dette intet mindre enn genialt.
Les hele sakenDen er dessuten så mettende at du ikke trenger annet enn dessert etterpå.
Les hele sakenHar ikke Italia en fast plass i ditt hjerte fra før, vil det absolutt få det nå. Med vin i glasset drømmer du deg bort sammen med Norges desidert mest entusiastiske vin- og italiaekspert.
Les hele sakenFilip August Bendi sikret den tredje norske sølvmedaljen noensinne med en treretters barnemeny med et gullegg i midten og en breiflabb som har satt standard for denne råvaren i lang tid framover.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenRød vermut er ikke så søt som Aperol, men har litt høyere alkohol. Likevel er dette en drink som passer perfekt om du jakter tørrere og ikke for sterke vinterdrinker.
Les hele saken