Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen
Persiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Persiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.
Les hele sakenDen får både en omgang med pasjonsfrukt i marinaden og i sausen den serveres med.
Les hele sakenKylling smaker relativt lite i seg selv, så en marinade er ofte en smaksbærende faktor. Men ikke nok, for tilbehøret må også ha mye smak - som her.
Les hele sakenKyllingfilet penslet med chilimarinade gir det lyse kjøttet et ekstra kick. Prøv denne herlige oppskriften nå i helgen.
Les hele sakenDet skal ikke mye til for å gjøre kyllingmiddagen litt mer spennende. Slik som i denne oppskriften.
Les hele sakenI dag frister vi med saftig og smakfull håndmat som også er enkel og rask å lage. Nytes innen- eller utendørs.
Les hele sakenEn enkel, men også smaksfyldig oppskrift hvor ost og kylling skaper magi i munnen.
Les hele sakenTil denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele sakenKylling som schnitzel med urter og krydder i massevis blir både saftig, smaksrikt og vårlig.
Les hele sakenSaftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat lyser opp på kalde vinterdager. Her er oppskriften.
Les hele sakenDet er ikke store innsatsen som kreves, men du blir rikelig belønnet. Med øl i gryta, må du kanskje ha øl i glasset. Men det er ikke nødvendig.
Les hele sakenVarm suppe i novemberkulda smaker alltid godt. Rent, godt og smakfullt.
Les hele sakenVi starter helgen med en riktig så smaksrik kyllingrett.
Les hele sakenÅ lage en god saus er faktisk veldig enkelt. Bare prøv sausen i denne oppskriften. Den passer også til mange andre kjøttyper enn kylling.
Les hele sakenDen tandre kyllingfileten trives godt sammen med en luftig bechamelsaus, stekt sopp og rotgrønnsaker.
Les hele sakenFor her får den fyldige kremete soppsausen følger av både kyllingfilet og smørdampet kål.
Les hele sakenEn fabelaktig kombinasjon av urter og sødmefylt bakt paprika bringer kyllingen til nye høyder.
Les hele sakenKyllingfilet til middag er for mange barnefamilier blitt en større utgift enn før. Drøy den med et følge av linser og spinat - og masse brød på siden.
Les hele sakenEn herlig kombinasjon av forskjellige smaker er hva vi serverer som middagsforslag.
Les hele sakenSå gode er eplene at de gir en ekstra smak til en klassiker som baconsurret kyllingfilet.
Les hele sakenNår du legger til så vel parmaskinke som parmesan og fersk pasta, blir det italiensk stemning rundt middagsbordet.
Les hele sakenPlanleggingen starter dagen før, men når kjøttet er vel marinert og paprikasausen ferdiglaget, er middagen rett rundt hjørnet.
Les hele sakenDen er også en fin måte å rydde i kjøleskapet på, for her kan du bruke de grønnsakene du har. Det gjelder bare å være litt kreativ.
Les hele sakenKylling, nypotet og asparges er smaken av sommer i seg selv.
Les hele sakenKylling og pasta er en sikker kombinasjon. Men her trengs det litt drahjelp fra andre ingredienser. Med hjemmelaget spinatpesto trenger du heller ikke saus til retten,
Les hele sakenDen bruker kyllingfilet og ferdig kyllingkraft i stedet for hel kylling - men smaken blir riktig så god selv om tiden det tar er betydelig kortere.
Les hele sakenNår du serverer hjemmelaget potetmos til kyllingen, må du kanskje beregne litt ekstra, så godt smaker det.
Les hele sakenDagens forslag til enkel middagsrett er både spennende og smaksrik. Perfekt for fredagskosen.
Les hele sakenVi starter uken med en mettende wokrett, der kyllinh sammen med masse deilige grønnsaker, står som basis for den smakfulle retten. Har du ikke wok, bruk en stekepanne med høye kanter.
Les hele sakenDet gjør også at middagen kan spises med hånden, eller så kan retten være det av et større måltid. Restene går i matpakken.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken 
                Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken 
                Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken 
                Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken 
                Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken 
                Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken 
                Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken 
                Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele saken 
                Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
 
                Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
 
                Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
 
                Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
 
                Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
Enten du feirer Halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai på amerikansk vis.
Les hele sakenI basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.
Les hele sakenDet er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.
Les hele sakenTilgangen på godt elgkjøtt er fortsatt på høyden. I alle fall for den som har sikret seg et slakt. Hva med en elgbiff i kveld?
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele saken