Om du ikke får nok ost, er dette det du skal gjøre med kyllingfileten til middag i dag
En enkel, men også smaksfyldig oppskrift hvor ost og kylling skaper magi i munnen.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En enkel, men også smaksfyldig oppskrift hvor ost og kylling skaper magi i munnen.
Les hele sakenTil denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele sakenKylling som schnitzel med urter og krydder i massevis blir både saftig, smaksrikt og vårlig.
Les hele sakenSaftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat lyser opp på kalde vinterdager. Her er oppskriften.
Les hele sakenDet er ikke store innsatsen som kreves, men du blir rikelig belønnet. Med øl i gryta, må du kanskje ha øl i glasset. Men det er ikke nødvendig.
Les hele sakenVarm suppe i novemberkulda smaker alltid godt. Rent, godt og smakfullt.
Les hele sakenVi starter helgen med en riktig så smaksrik kyllingrett.
Les hele sakenÅ lage en god saus er faktisk veldig enkelt. Bare prøv sausen i denne oppskriften. Den passer også til mange andre kjøttyper enn kylling.
Les hele sakenDen tandre kyllingfileten trives godt sammen med en luftig bechamelsaus, stekt sopp og rotgrønnsaker.
Les hele sakenFor her får den fyldige kremete soppsausen følger av både kyllingfilet og smørdampet kål.
Les hele sakenEn fabelaktig kombinasjon av urter og sødmefylt bakt paprika bringer kyllingen til nye høyder.
Les hele sakenKyllingfilet til middag er for mange barnefamilier blitt en større utgift enn før. Drøy den med et følge av linser og spinat - og masse brød på siden.
Les hele sakenEn herlig kombinasjon av forskjellige smaker er hva vi serverer som middagsforslag.
Les hele sakenSå gode er eplene at de gir en ekstra smak til en klassiker som baconsurret kyllingfilet.
Les hele sakenNår du legger til så vel parmaskinke som parmesan og fersk pasta, blir det italiensk stemning rundt middagsbordet.
Les hele sakenPlanleggingen starter dagen før, men når kjøttet er vel marinert og paprikasausen ferdiglaget, er middagen rett rundt hjørnet.
Les hele sakenDen er også en fin måte å rydde i kjøleskapet på, for her kan du bruke de grønnsakene du har. Det gjelder bare å være litt kreativ.
Les hele sakenKylling, nypotet og asparges er smaken av sommer i seg selv.
Les hele sakenKylling og pasta er en sikker kombinasjon. Men her trengs det litt drahjelp fra andre ingredienser. Med hjemmelaget spinatpesto trenger du heller ikke saus til retten,
Les hele sakenDen bruker kyllingfilet og ferdig kyllingkraft i stedet for hel kylling - men smaken blir riktig så god selv om tiden det tar er betydelig kortere.
Les hele sakenNår du serverer hjemmelaget potetmos til kyllingen, må du kanskje beregne litt ekstra, så godt smaker det.
Les hele sakenDagens forslag til enkel middagsrett er både spennende og smaksrik. Perfekt for fredagskosen.
Les hele sakenVi starter uken med en mettende wokrett, der kyllinh sammen med masse deilige grønnsaker, står som basis for den smakfulle retten. Har du ikke wok, bruk en stekepanne med høye kanter.
Les hele sakenDet gjør også at middagen kan spises med hånden, eller så kan retten være det av et større måltid. Restene går i matpakken.
Les hele sakenLag deg noen lekre kyllingspyd nå i helgen. Med marinerte scampi/tigerreker og en kreolskinspirert tomatsaus blir denne middagen forvandlet til en spennende opplevelse for alle rundt bordet.
Les hele sakenKyllingfilet smaker ikke så mye i seg selv, men da kan du jo tilpasse smaksbildet ved hjelp av krydder og tilbehør.
Les hele sakenKyllingkjøttet blir ekstra saftig når det tilberedes på denne måten.
Les hele sakenGjør kyllingfileten ekstra smaksrik med salvie, ost og spekeskinke. Med denne oppskriften og drikkeforslaget er du på sikker grunn.
Les hele sakenHar du et glass med mangochutney, eller lager den selv, og en pakke kyllingfilet, er du så å si i mål. Enklere blir det ikke.
Les hele sakenDenne retten smaker utmerket på en julisøndag selv om den er tilberedt innendørs og ikke har vært innom grillen.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken