Helstekt svinefilet får ny mening med dette tilbehøret
Dagens oppskrift med svinefilet byr på en litt uvanlig, men spennende smaksopplevelse. Med ingefær, honning og fennikel, må det blir en fyldig hvitvin i glasset.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Dagens oppskrift med svinefilet byr på en litt uvanlig, men spennende smaksopplevelse. Med ingefær, honning og fennikel, må det blir en fyldig hvitvin i glasset.
Les hele sakenTil denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele sakenAlt på tallerkenen er klart i løpet av en halvtime.
Les hele sakenInnbakt kjøtt blir vesentlig saftigere enn det meste annet. Det gjelder også svinefilet.
Les hele sakenEn rask og smakfull rett avslutter en lang arbeidsuke - gjerne med skummende følge.
Les hele sakenGrillen er i bruk nesten året rundt for entusiastene. Denne retten kan imidlertid fint lages i stekepanne.
Les hele sakenSatay er opprinnelig en indonesisk snacks som har spredt seg over hele Sørøst-Asia, og som opprinnelig er inspirert av kebaben. Det er derfor vi liker retten så godt.
Les hele sakenEt lekkert helgemåltid som er raskt å tilberede og ikke minst svært velsmakende.
Les hele sakenPlanleggingen starter dagen før, men når kjøttet er vel marinert og paprikasausen ferdiglaget, er middagen rett rundt hjørnet.
Les hele sakenNår krydret magert svinekjøtt møter en deilig fruktsaus, blir det fest i munnen.
Les hele sakenOm du synes det høres krevende ut, ta en titt på oppskriften, den er faktisk veldig enkel å lykkes med
Les hele sakenOg neste gang er kanskje allerede i dag. Her har du en superenkel oppskrift.
Les hele sakenVi går for en rett med svinefilet som kan virke litt omstendelig denne fredagen. Men at det smaker godt - det lover vi deg. Også at du kommer trygt og raskt i havn.
Les hele sakenSvinefilet kan fint erstattes av kylling eller kalkun i denne oppskriften. Og appelsin kan erstattes med klementiner om du har mye av dem fortsatt.
Les hele sakenFestmiddager behøver ikke være kompliserte. Det er denne oppskriften et bevis på.
Les hele sakenDenne oppskriften gir mye smak med liten investering, verken i tid eller penger. Slik blir det fest på fredag.
Les hele sakenFår du tak i kvalitetskjøtt av svin, blir dette en feststemt middag. Da trenger du bare brokkoli, smørstekte poteter og en fløtesaus for å skape skikkelig magi.
Les hele sakenInvesteringen er ikke større, men du blir rikelig belønnet.
Les hele sakenDet er ikke mye som skal til for å endre et ellers så enkelt og greit utgangspunkt til noe helt spesielt.
Les hele sakenI denne tomatgryten kan du velge om du vil ha med svinekjøtt eller ei. Uansett hva du velger, kommer du garantert til å prøve denne oppskriften flere ganger.
Les hele sakenSvinekjøtt tåler mye juling i form av smaker og i denne oppskriften er det japansk inspirasjon i form av teryiaki.
Les hele sakenI dagens oppskrift bruker vi ytrefilet av svin, men du kan like godt velge indrefilet. Bare følg oppskriften, så blir resultatet som på bildet.
Les hele sakenSvinefileten blir særdeles smakfull om du tilbereder den på grillen, og med en av disse dressingene blir den også ekstra saftig.
Les hele sakenSvinefilet er både lettlaget og smakfullt, og med soppsaus til får du enten brukt noe av høstens soppfangst eller bruke sjampinjong fra butikken. Denne oppskriften klarer alle.
Les hele sakenMen også det lille kicket fra chili setter et umiskjennelig preg. La det bli en hot torsdag og den kan godt bli kjøttfri om du ønsker det.
Les hele sakenPakket inn i mange gode smaker blir svinekjøttet enda saftigere. Denne retten er super å lage når du har mange til bords.
Les hele sakenDu trenger bare en pakke svinefilet som du får på nærmeste søndagsåpne butikk, og så er du i gang.
Les hele sakenFyr opp grillen og lag en herlig svinefilet med en hot vri til middag i dag. Se video hvordan du lager grillsausen her.
Les hele sakenEn saftig svinefilet servert med internasjonal touch får tennene til å løpe i vann.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele saken18. oktober inviterer Weber deg til Asiatisk BBQ grillkurs. Det er begrenset antall plasser, så vær rask!
Les hele sakenNåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
De beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.
Les hele sakenBlant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Les hele sakenBlant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.
Les hele sakenNår mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenEt brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.
Les hele sakenEtter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.
Les hele saken