Mat og drikke til den store fotballfesten

Den lange ventetiden er endelig over - verdensmesterskapet i fotball er her, og Apéritif har de beste tipsene for en kulinarisk feiring for alle.

Fredag 9. juni braker det hele løs, og de fotballfrelste blant oss kan glede seg til en hel måned med verdens beste lag i aksjon på gressmatta. Her er det bare å benke seg foran storskjermen med god mat og noe godt i glasset, og vi i Apéritif gir deg selvfølgelig gode tips på veien.
 
Når vertsnasjonen Tyskland går inn på den flunkende nye stadioen i München for å møte Costa Rica i åpningskampen, er det mange hjerter som banker litt fortere. Ta med deg fotballgleden inn i kjøkkenet og gjør mesterskapet om til en kulinarisk fest for venner og familie.

Her vil du finne en rekke relevante artikler for hele VM-festen, enten du vil holde gravøl for favorittlaget ditt eller du ønsker å finne den rette champagnen for å feire den siste seieren, kan du finne alt du måtte ønske litt lenger ned på siden. Er det gode, saftige grillretter du er på jakt etter, eller kanskje et lett måltid finner du forslagene under.
 
Ikke glem dine kjære under all fotballen - overrask med et skikkelig gourmetmåltid, vin og de deiligste desserter. Ha en riktig fin feiring.
 

Foto: FIFA

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen