Dagens rett

Medaljonger på grønnsakseng

Rent svinekjøtt er både magert og delikat, og det blir en riktig hverdagsfest når vi setter det på menyen i dag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Medaljonger på grønnsakseng

Fremgangsmåte

Vask spinaten godt og ta vekk de grove stilkene. Skjær soppen i skiver, løken i båter og gulrøttene i staver.

Skjær kjøttet i ca. 2½ cm tykke skiver og stek dem pent brune på begge sider. Ha på salt og pepper. Legg dem tilside.

Fres grønnsakene i litt smør/olje og legg kjøttet over.

Server med poteter og sjysaus.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen