Medlemsliste pr. 13. september 2000

Oversikten vil bli oppdatert med email-adresser og eventuelle webadresser fortløpende. Adresselisten kan ikke benyttes til utsendelser uten styrets godkjennelse.
13 September 2000 - 13:16

Vil du søke etter et bestemt navn, kan du trykke Ctrl og bokstanven f samtidig. Da får du opp en liten boks som gir deg mulighet til å skrive inn navnet du søker etter. Når du har gjort det, trykker du OK.

Medlemmene ligger sortert alfabetisk etter fornavn.

Error while parsing bodytext as xml: The element type "TR" must be terminated by the matching end-tag "".

Adalsteinn Arnar Johannesson

Eugenies Gt 4

0168

Oslo

Andrè Eriksson

Smedstusvingen 10

1480

Slattum

Andreas Petassis

Trudvangveien 21

0363

  Oslo

Ann Jorunn G. Samuelsen

Leiv Eriksonsgt. 54

4009

Stavanger

Ann Kristin Mossberg

Union Hotel  As

6216

Geiranger

FIXME: Link format not implemented: <link TARGET="_blank">Anna-Karin Blomgren

Frognerveien 46

0266

Oslo

Ann-Christin Aasum

Olav Kyrresgt. 8

0273

Oslo

Anne Koppang

Druen Vinstue

Stranden 1

0250

Oslo

Anne Lise Solberg

Eilert Sundtsgt. 40 Leil. 301

0355

Oslo

Anne Mette Kahrs

Dalssvingen 15a

1285

Oslo

Anne Mette Tobru

Sverdrupsgt. 15

0559

Oslo

Anne Aaberge Eide

Skogveien 158 A

1320

Stabekk

Anne-Beate Johnsrud

Rabbaveien 30

3500

Hønefoss

Arild Kowalewski

Nordbyveien 78

3083

Drammen

Arne Egge

Ålhus

6847

Vassenden

Arne Renshus

Wadahl Høyfjellshotell

2645

Harpefoss

Arnt E. Winje

Fagerborggt. 48 A

0360

Oslo

Arnt Mathias Arntzen

North Cape Wine

Pb 73

9700

Lakselv

Asbjørn Borge

Nordåsbrotet 105

5041

Nordås

Atle Einar Iversen

T. Storm !amp! Sønner

Pb 148 Økern

0509

Oslo

Berit Sørensen

Minneveien 5

1512

Moss

Bjørn Bothne

Bjørn Johnsson

Harald Skjolds Vei 10a

5236

Rådal Bergen

Bjørn Sanden

  Røkebergvn. 111

3320

Vestfossen

Britha Stenholm

Helgesens gt. 12

0553

Oslo

Bård Karlsen

Lille Populær

Fr. Stangs Gt. 41

0264

Oslo

Caroline Ma

Risløkkevn. 55

0583

Oslo

Cathinka Dege

Hiltonåsen 68

1312

Sandvika

Christer Berens

Slemmestadveien 482

1390

Volden

Christine Loven

VinCompagniet As

Pb 2553 Solli

0202

Oslo

Christine Rein

Fauchaldsgt 3

0365

Oslo

Christopher Moestue

Vibes Gt 22

0356

Oslo

Cicilie Hjertvig

Dronningensgt.  60

7012

Trondheim

Claus Guldbrand

Horpenveien 12

3053

Steinberg

Dag E. Tjersland

Ruseløkkvn. 60, oppg. 4

0251

Oslo

Dan Lystad

Gjøvikgt 4a

0437

Oslo

Dorrit Vigsø

Opplæringskontoret For Hotell- og Restaurantfaget i Oslo

Marstrandsgt 13

0566

Oslo

Eli Aronsen

WineTailor AS

Torshovgt 7

0476

Oslo

Eli Beate Kvalsund

Hekkvei 1

0571

Oslo

Elisabeth Bryne

Sola Strand Hotel

4050

Sola

Ellen Mohaugen

Krusebyveien 92

1540

Vestby

Espen Wellin Larsen

Waldemar Thranes gt. 11

0171

Oslo

Eva Kjersem

Dr. Holms Hotel

3580

Geilo

Finn Solberg

Skogholtveien 26

1178

Oslo

Finn V. Lothe

Lothes Mat og Vinhus

Pb 196

5501

Haugesund

Fritz G. Samuelsen

Sidensvansen 8a

3600

Kongsberg

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør
Dagens rett

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør

Nå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her