Matkurs og vinkurs

Matkurs med autentisk meksikanske smaker

Lær å lage autentiske og deilige meksikanske retter og drinker
Foto: (The Food Group)

Lær å lage autentiske og deilige meksikanske retter og drinker

Viva la Mexico! Gode, hjemmelagde tortillas, ekte guacamole og bruk av forskjellige typer chili, lime og koriander. Hvilke spennende muligheter setter prikken over i-en i et meksikansk måltid? Dette er noe av det du lærer på dette morsomme mat- og cocktai
Julie Helene Amundsen
12 August 2019 - 13:07
  Foto: Jennifer_Sharp

Det meksikanske kjøkkenet har stor innflytelse på verdens matvaner, antakelig fordi det smaker himmelsk! Nå har du en enestående sjanse til å dra med deg kunnskapen om det gode meksikanske kjøkkenet hjem. Vi fokuserer på ingredienser og råvarer som vi vet at du får tak i her i Norge, og lager autentisk meksikansk mat. 

Vi kan ikke love at Bølgen & Mois kjøkkensjef & barsjef stiller med sombrero, tequila og sigar denne dagen, derimot vet vi at de vil innvie deg i en verden av spennende smaker. 
Barsjef Eirik vil ta deg med på en reise i meksikansk drikke, der du lett kan ta med deg kunnskapen hjem og imponere venner og familie. Underveis vil du få fantastisk deilig snacks laget av Bølgen og Moi Tjuvholmens bartender som tidligere har drevet bar i Mexico. 

Kurset avsluttes med et deilig måltid, hvor dere nyter maten som har blitt laget gjennom kvelden.

La oss utvide din kompetanse om det meksikanske kjøkkenet!

Apéritifs matkurs er unike og populære. Og ikke uten grunn. Vi har nemlig i mange år hatt et tett og godt samarbeid med Bølgen & Moi. Kokkene deres har lært over 2500 matinteresserte opp i alt fra å lage saus, filetere fisk og steke kjøtt til å finne riktig vin til maten.

Ikke gå glipp av dette spennende kurset - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder
Dagens rett

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder

Det er 1. mai, og en skinkestek med sprø svor og spennende tilbehør er dagen verdig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her