DAGENS RETT: Middagen er klar. Det blir fylt paprika
Dagens rett

Middagen er klar. Det blir fylt paprika

Fylte grønnsaker er en morsom og smakfull rett som hele familien vil like. Ikke minst er den lett å lage med denne oppskriften.

Alle liker retter med kjøttdeig, men ikke alle liker paprika. Det løser du enkelt ved å fylle også noen andre grønnsaker, som ferske gule løk, tomater eller squash.
 

 Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Fylt paprika

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

400 g kyllingkjøttdeig
1 hakket løk
1 ts salt
¼ ts pepper
1 ts chilipulver
½ ts pepper
2 ss hakkede friske urter (feks; rosmarin, basilikum, timian)
2 dl fetaost
2 dl fløte blandet med 1 ss soyasaus
4 paprika i valgfrie farger

Fremgangsmåte

Skjær av toppen på paprikaene og fjern frøene.

Fres løk og kjøttdeig i panne med litt olje. Dryss over krydder.

Legg paprikaene i en stor ildfast form og fyll dem med stekt kjøttdeig og fetaost.

Hell litt fløte over hver av dem, og dryss revet ost på toppen.

Sett formen i ovnen ved 200 grader, og stek i ca. 20 minutter. Server med pasta eller brød.

Flere gode grønnsaksretter finner du her

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen