Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Matkurs og vinkurs

Vinkurs 9. oktober

Møt en av Australias mest berømte vinmakere og smak hans ikoniske viner

Møt en av Australias mest berømte vinmakere og smak hans ikoniske viner

Smak 9 fantastiske viner fra en av Australias beste vingårder. Her får du smake intet mindre en fem klassiske druer fra et annet jordsmonn enn det du kanskje er vant med. Grip muligheten til å dra på denne spennende smakingen.
Julie Helene Amundsen
02 Juli 2018 - 18:37
Sven Kovac

Kevin Glastonbury kommer til Gamle Logen for å presentere Yalumbas viner. 

Deriblant toppvinen Yalumba Octavius som er laget av druer fra noen av verdens aller eldste vinstokker. Du blir dermed en av de første i Norge til å smake denne vinen som har ikonstatus på det internasjonale markedet.

Gå ikke glipp av denne flotte muligheten til å lære mer om vin fra Eden og Barossa Valley

Noen vil si at det er en sterk underdrivelse å kalle Kevin ekspert på Barossa. Han er en av «gamle gutta» som er kjent for å lage klassiske viner. Viner som helt klart reflekterer drue, jordsmonn, klima og sist men ikke minst sunn vinmaking. Denne kvelden vil han øse av sin mer enn 40 års erfaring og lede deg igjennom flere av Yalumbas ikoniske viner.

Eden Valley Foto: DAVID EVANS

Yalumba Winery ble etablert under Victoria-tiden og første vinstokk ble plantet i 1849 av Samuel Smith. Historien er lang og rik, og 6 generasjoner og 150 år senere ledes vineriet i dag av Robert Hill-Smith. Eiendommen ligger i nærheten av byen Angaston i South-Australias Eden Valley i regionen Barossa. I dag er Yalumba regnet som en av landets topp-produsenter, og deres suksess er basert på enkle prinsipper som tålmodighet, samarbeid og nytenkning.  

Ta med deg kjæreste, ektefelle, venner eller kolleger på en uforglemmelig vinopplevelse

For deg som er mellom 18-25 år tilbyr vi nå halv pris på kurset. Benytt koden: UNDER25
OBS: Husk å vise frem gyldig legitimasjon når du ankommer smakingen.

 
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Fra denne supre champagneprodusenten er det nå kommet veldig kult og helt unikt påfyll
+
Klubb
Viner i begrenset antall kun for abonnenter

Fra denne supre champagneprodusenten er det nå kommet veldig kult og helt unikt påfyll

Charles Dufour har gledet mange siden introduksjonen i Norge i 2015, og med morens druer slår han nå til med helt nye takter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nå er aspargesen her. Med ferdiglaget butterdeig lager du disse luksuriøse tertene på null komma niks
+
Klubbkokken serverer
Aspargesterter med blåmuggost og honning

Nå er aspargesen her. Med ferdiglaget butterdeig lager du disse luksuriøse tertene på null komma niks

Perfekt nå som festsesongen står for dør og vi alle har behov for litt uanstrengt luksus.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Mai byr på en håndfull lyspunkter i basishylla som er vel verd å plukke med seg
+
Tester
Nyheter basis mai 2021

Mai byr på en håndfull lyspunkter i basishylla som er vel verd å plukke med seg

Det er bare et par produkter som står i fare for å bli utsolgt, mens andre kjenninger har fått fast plass.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

En flytende forsmak på sommeren som gir umiddelbar lyst på en slurk til
Ukens drink

En flytende forsmak på sommeren som gir umiddelbar lyst på en slurk til

Denne friske drinken med sine dype undertoner av amerikansk whiskey stimulerer drømmene om den kommende sommeren.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten
Dagens rett
Kyllingfilet i balsamicosaus

Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak
Dagens rett
Surdeigpannekaker med grillet pak choy, hummus og aioli

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak

Byggmel gjør dem ekstra saftige og mettende. Og toppingen kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Mot slutten av skreisesongen får delikatessen en vårlig innpakning
Dagens rett
Skrei med pastasalat og parmesansaus
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her