Nøgne Ø blir større

Nøgne Ø blir større

Grimstad-bryggeriet utvider på samme adresse som det har vært brygget øl i 10 år. Og kan snart by på mer enn øl.

Etter 10 år med brygging på Rykene Kraftstasjon identifiseres Nøgne Ø med denne 100 år gamle bygningen. Det var derfor naturlig å bygge videre på eksisterende adresse.

Men det var ikke gitt at det skulle bli en fortsettelse. Allerede i 2009 hadde bryggeriet vokst ut av lokalene. Mange alternativer ble vurdert. Men da Hansa Borg kjøpte seg inn i Nøgne Ø i 2014, ble alle forslag skrinlagt. Gjennom Hansa Borg fikk Nøgne Ø muligheten til å bruke ledig kapasitet hos behovet for større plass ble redusert.

Nøgne Ø Porter ble Årets Øl i 2013

Det nye bryggeriet bygges i forbindelse med kraftstasjonen og byggestart er forventet i juni i år.

Og i 2014 ble Nøgne Ø Imperial Stout best i sin kategori

Nøgne Ø satser på at bryggeriet skal bli en enda bedre destinasjon for publikum, og det satses stort på å trekke interesserte til Grimstad. Ideen om «det åpne bryggeriet» skal videreføres, og i tillegg til omvisninger og smakinger, blir det lagt opp til både restaurantdrift, små konserter og enda en god grunn til å dra til Grimstad.

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen