Endelig er den kommet inn på Pollisten, Sveriges største aquavit. I 1891 presenterte sønnen til Olof Peter Anderson denne lyse og lett kryddersterke klassiker for første gang. Det tok over 100 år, så kom den til Norge også. Varenummer 7423 på Vinmonopolet, pris 283,90. Norex presenterer også Tempranillo (Utiel Requena) fra Le Cep Francais 300 cl., bag in box. Horecapris: 226,- Pris Vinmonopolet: 273,70.- Dette nye produktet fra Le Cep Francais kommer fra området Utiel Requena i Spania. Det er 100 prosent Tempranillo, som er Spanias edleste drue. Denne sjarmerende vinen er fruktig og lett å drikke. Passer godt sammen med grillmat og enklere fiskeretter. Har du tenkt på at du kanskje kan ha den som husets vin, spør Norex.
O.P Anderson endelig på Polet
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Årets juledessert bygges i høyden
Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.
Les hele sakenEvents single
Årets juledessert bygges i høyden
Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lag en vri på gravlaksen
Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.
Les hele saken