Over all forventning

Da Terje Rødland ville bygge hotell ved Cinderella på Brokelandsheia ved Risør var mange skeptiske. Men han har tjent penger fra første dag.

Hotellet åpnet dørene 15. juli i år.
 
- Vi er veldig godt fornøyd med trafikken etter åpningen, faktisk er det over all forventing så langt. Det er noen som overnatter her hele tiden, og belegget har vært mye bedre enn det vi trodde på forhånd. Vi er i en innkjøringsfase, og vi regner med at det vil ta tid å få folk til å stoppe her og ikke minst overnatte. Men det vi har opplevd siden åpningen lover godt for fremtiden, sier Rødland til Aust-Agder Blad.
 
Det er stort sett gjester fra næringslivet som sover på hotellet.
 
Veifarende
- Men det er også veifarende som kommer innom. Det både håper og tror jeg vil øke i tiden fremover. Spesielt etter at vi innnførte tilbud om lavprisrom, har det ført til økt besøk. Vi opererer både med lavprisrom og rom med ordinære priser, og det tror jeg er lurt. Og det som gleder mest er at responsen fra overnattingsgjestene er så positiv. Vi får med andre ord mye skryt, både av rommene og det som finnes der og ikke minst maten. Vi har et rikholdig frokostbord for våre hotellgjester, og det har tydeligvis blitt veldig populært. Faktisk benytter lokalbefolkningen seg også av frokosten her, og det er hyggelig, sier Rødland.
 
Han håper den positive trenden fortsetter utover høsten og vinteren.
 
Stor møteaktivitet
- Vi har gjennom det nye hotellet også fått mange flere møterom, og her er det også stor aktivitet om dagen. Vi har flere møterom i bruk hver dag, og vi har konferanserom i forskjellig størrelse. Vi håper selvsagt at dette også vil øke i omfang i tiden fremover, sier Rødland.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen