Øvrig hvit musserende

Redaksjonen
11 Desember 2008 - 15:02

Her kan du foreta bestilling blant testens produkter

Øvrig musserende

(84p)
Banfi Brut
Cast. Banfi
Italia - Piemonte, Trentino og Veneto
43926 Cuveco - kr 169,00 (75cl)
Bestillingsutvalg
Engelstad Vin og Brennevin
Farge og duft: Gulgrønn. Klar frisk duft av blomster og grønne epler og noe minerallignende.
Smak: Følger duften, litt stor mousse, bra frukt, veldig god finish. (UÅ)
Bruksområde: Aperitiff.
Vurdering: En god musserende. Innen et par år. Vel verd prisen. 84 p (UÅ) (06.11.08)
Laget av: 50% pinot noir, 10% pinot blanc, 40% chardonnay
Alkoholinnhold: 12,0% vol.
Bestill her:

÷ (81p)
Martini Brut Cuvée Speciale
Martini & Rossi
Italia - Piemonte
15470 Vectura - kr 99,90 (75cl)
Basisutvalg (Test)
Bacardi Martini
Farge og duft: Gulgrønn. En del pære, sitrus og brød i duften.
Smak: Følger duften, leskende stil, ok mousse, fin bittertone i finishen. (UÅ)
Bruksområde: Aperitiff.
Vurdering: En lettdrikkelig musserende. Nå. Vel verd prisen. 81 p (UÅ) (06.11.08)
Laget av: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Prosecco, Riesling
Alkoholinnhold: 11,5% vol.
Produksjon/lagring hos produsent: Ikke fat- eller flaskemodnet før salg
Bestill her:

÷ (81p)
Gancia P.R.Osé
FrateIli Gancia
Italia - Piemonte
57350 Cuveco - kr 115,00 (75cl)
Bestillingsutvalg
Engelstad Vin og Brennevin
Farge og duft: Klar grønngul. Gule og grønne epler, fersken, blomster og mineraler.
Smak: Saftig anslag, god mousse, sitter ok. (UÅ)
Bruksområde: Aperitiff.
Vurdering: En musserende for et ungdommelig publikum. Nå. Verd prisen. 81 p (UÅ) (06.11.08)
Laget av: Prosecco, xarello, riesling, pinot bianco
Alkoholinnhold: 11,5% vol.
Bestill her:

÷ (80p)
Il Castello Gancia Chardonnay, Brut
Fratelli Gancia
Italia - Piemonte, Trentino og Veneto
930 Cuveco - kr 105,00 (75cl)
Bestillingsutvalg
Engelstad Vin og Brennevin
Farge og duft: Lys gul. En del fruktsødme, men god duft.
Smak: Mye søt frukt og litt stor mousse, litt vel søt ettersmak. (UÅ)
Bruksområde: Aperitiff.
Vurdering: Blir litt enkel på grunn av sødmen, men god nok for de som ikke vil ha det helt tørt. Verd prisen. Nå. 80 p (UÅ) (06.11.08)
Laget av: Chardonnay
Alkoholinnhold: 11,0% vol.
Produksjon/lagring hos produsent: Opplysninger er ikke gitt av produsent/leverandør.
Bestill her:

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen
+

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen

Vingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao
Dagens rett

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao

Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik blir et smørbrød til en fullverdig middag
Dagens rett

Slik blir et smørbrød til en fullverdig middag

Saftige skiver av rosastekt biffkjøtt på godt brød med brie og aioli. Mer trenger du faktisk ikke. Bare oppskriften, og den får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen
+

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen

Vingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her