Pal og Ness skiller lag

Pal og Ness skiller lag

Rune Pal og Rune Ness deler restauranter mellom seg.
11 Mars 2013 - 13:41

Fra 1. april endres eierstrukturen i restaurantene Alfred, Brasserie Blanche, Onda og Oro. Eierne Rune Pal og Terje Ness vil dele driften av restaurantene mellom seg, skriver parhestene i en pressemelding.

– Jeg ønsker å bruke mer tid med familien, og har konkrete prosjekter knyttet til bøker og TV som krever mye tid. Dette er en god avgjørelse for restaurantene, kundene, Rune og meg selv, sier Terje Ness.

De to kokkene har eid restaurantene sammen gjennom et felles selskap. Nå deles dette i to, og fra april overtar Rune Pal driften av restaurantene Onda, Alfred og Brasserie Blanche. Terje Ness overtar driften og eierskapet av restauranten Oro.

– Oro er en restaurant jeg har en sterk kjærlighet til, og konseptet skal styrkes og videreutvikles ytterligere, sier Ness.

– Det er viktig og riktig at vi begge bruker tid på det vi synes er morsomst, sier Rune Pal.

– For meg er det å videreutvikle konseptene og restaurantene Onda, Alfred og Brasserie Blanche. De skal videreutvikles, og skal beholde samme høye kvalitet på mat, vin, service og opplevelse.

LES OGSÅ: Vil ha to stjerner på Aker Brygge

Onda-kokk slutter

Mandag gjorde Jonathan M. Howell det kjent at han forlater kjøkkenet ved Onda. Han skal bidra ved sommerens oppstart av restauranten på Ingierstrand bad, før han til høsten blir kjøkkensjef ved en ny restaurant som skal åpne på Akershus festning.

Begge restaurantene drives av Fursetgruppen.

LES OGSÅ: Sommerrestauranten på Ingierstrand åpner igjen

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Fyll kyllingfileten med godsaker
Dagens rett
Kyllingfilet fylt med krydder og ost

Fyll kyllingfileten med godsaker

Gjør kyllingfileten sommerlekker med sesongens friske grønnsaker. Med denne oppskriften og drikkeforslaget er du på sikker grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her