Pal og Ness skiller lag

Pal og Ness skiller lag

Rune Pal og Rune Ness deler restauranter mellom seg.

Fra 1. april endres eierstrukturen i restaurantene Alfred, Brasserie Blanche, Onda og Oro. Eierne Rune Pal og Terje Ness vil dele driften av restaurantene mellom seg, skriver parhestene i en pressemelding.

– Jeg ønsker å bruke mer tid med familien, og har konkrete prosjekter knyttet til bøker og TV som krever mye tid. Dette er en god avgjørelse for restaurantene, kundene, Rune og meg selv, sier Terje Ness.

De to kokkene har eid restaurantene sammen gjennom et felles selskap. Nå deles dette i to, og fra april overtar Rune Pal driften av restaurantene Onda, Alfred og Brasserie Blanche. Terje Ness overtar driften og eierskapet av restauranten Oro.

– Oro er en restaurant jeg har en sterk kjærlighet til, og konseptet skal styrkes og videreutvikles ytterligere, sier Ness.

– Det er viktig og riktig at vi begge bruker tid på det vi synes er morsomst, sier Rune Pal.

– For meg er det å videreutvikle konseptene og restaurantene Onda, Alfred og Brasserie Blanche. De skal videreutvikles, og skal beholde samme høye kvalitet på mat, vin, service og opplevelse.

LES OGSÅ: Vil ha to stjerner på Aker Brygge

Onda-kokk slutter

Mandag gjorde Jonathan M. Howell det kjent at han forlater kjøkkenet ved Onda. Han skal bidra ved sommerens oppstart av restauranten på Ingierstrand bad, før han til høsten blir kjøkkensjef ved en ny restaurant som skal åpne på Akershus festning.

Begge restaurantene drives av Fursetgruppen.

LES OGSÅ: Sommerrestauranten på Ingierstrand åpner igjen

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen