DAGENS RETT: Fylt paprika

Dagens rett Fylt paprika

(cobraphoto)

Paprika kan brukes til mer enn du tror

Ekstra morsom blir middagen om du bruker paprika i flere farger. Retten er veldig lett å lage når du følger denne oppskriften.

Du kan selvsagt erstatte fyllet med rester fra kjøleskapet eller velge en helvegetarisk vri. Da er linser et veldig godt alternativ. Det blir garantert godt mottatt, også av de kjøttavhengige.

Flere gode grønnsaksretter finner du her

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Bestill dagens rett som e-post

Fylt paprika

Fremgangsmåte

Bland godt sammen kjøttdeig, løk, hvitløk, persille, chili, koriander og egg i en bolle. Smak til med salt og pepper.

Del paprikaene i to på langs, eller skjær av toppen. Rens og fyll paprikaene med fyllet.

Legg paprikaene i en ildfast form. Bland sammen ost og fløten og smak til med salt og pepper samt halvparten av urtene. Fordel over paprikaene. Stekes ved 180  grader i ca. 45 minutter til paprikaene har fått pen farge i kantene og osten er smeltet.

Dryss over resten av urtene og server med godt brød.

Tips: Om du velger gul, grønn, oransje eller rød paprika er opp til deg. Ved å blande blir retten riktig så fargesprakende. 

Tips: Du kan godt erstatte kjøttdeigen med linser for en vegetarisk utgave.

Her finner du veldig mange retter der paprika er med å spille en av hovedrollene

Flere gode grønnsaksretter finner du her

 

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: cobraphoto

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen