Bland godt sammen kjøttdeig, løk, hvitløk, persille, chili, koriander og egg i en bolle. Smak til med salt og pepper.
Del paprikaene i to på langs, eller skjær av toppen. Rens og fyll paprikaene med fyllet.
Legg paprikaene i en ildfast form. Bland sammen ost og fløten og smak til med salt og pepper samt halvparten av urtene. Fordel over paprikaene. Stekes ved 180 grader i ca. 45 minutter til paprikaene har fått pen farge i kantene og osten er smeltet.
Dryss over resten av urtene og server med godt brød.
Tips: Om du velger gul, grønn, oransje eller rød paprika er opp til deg. Ved å blande blir retten riktig så fargesprakende.
Tips: Du kan godt erstatte kjøttdeigen med linser for en vegetarisk utgave.
Her finner du veldig mange retter der paprika er med å spille en av hovedrollene
Flere gode grønnsaksretter finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig