Grønn softis-suksess på brygga
Foto: (Pascal)

Grønn softis-suksess på brygga

Pascals lysgrønne softis-kiosk på Aker Brygge i Oslo er en stor suksess.
22 Juli 2025 - 10:19

- Fantastisk. Uventet bra respons. Mye mer enn vi hadde planlagt, er svaret fra Pascal Konditori som ekspanderte til Aker Brygge denne sommeren. Iskiosken er dermed den niende serveringsstedet i Pascal-porteføljen, i Oslo-området og Trondheim.

Aker Brygges nyeste iskrem-kiosk er en stor suksess. Foto: Pascal

Det er særlig pistasj-softisen som har fått folk til å stå i kø på rød løper foran den pistasjfargete iskiosken. 

Pascal Dupuy forklarer: - Vi brukte 200 kg pistasj kun for vår pistasjsoftis i løpet av tre uker. Gøy å starte noe nytt med iskiosk etter 30 år med kaker og makroner.

Så populær ble den at de gikk tom i 10 dager – midt i hetebølgen.

- Vi har fått nytt levering av flere hundre kilo pistasj fra Sicilia i dag. Pistasjsoftis er blitt desidert vår bestselger og bør prøves, forteller de i en post på sosiale medier. 

Ny forsyning av pistasjnøtter fra Sicilia sikrer oslobesøkende den grønne softis-favoritten. Foto: Pascal

Men også den vanlige softisen er populær.

Pascals softis-servering som finnes også på alle konditoriene i kjeden, skiller seg ut gjennom både strøssel og topping – for den første er laget av knust makron og den siste er en hel makron. Det gjør den til Oslos mest luksuriøse iskrem.  

Felles for alle Pascals kalde fristelser er høy kvalitet på råvarene.

Konditormester Pascal Dupuy har nå ni utsalgssteder i Norge. Foto: Pascal

 

Pascal tilbyr også kuleis og sorbet. Foto: Pascal

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her