Grønn softis-suksess på brygga
Foto: (Pascal)

Grønn softis-suksess på brygga

Pascals lysgrønne softis-kiosk på Aker Brygge i Oslo er en stor suksess.
22 Juli 2025 - 11:19

- Fantastisk. Uventet bra respons. Mye mer enn vi hadde planlagt, er svaret fra Pascal Konditori som ekspanderte til Aker Brygge denne sommeren. Iskiosken er dermed den niende serveringsstedet i Pascal-porteføljen, i Oslo-området og Trondheim.

Aker Brygges nyeste iskrem-kiosk er en stor suksess. Foto: Pascal

Det er særlig pistasj-softisen som har fått folk til å stå i kø på rød løper foran den pistasjfargete iskiosken. 

Pascal Dupuy forklarer: - Vi brukte 200 kg pistasj kun for vår pistasjsoftis i løpet av tre uker. Gøy å starte noe nytt med iskiosk etter 30 år med kaker og makroner.

Så populær ble den at de gikk tom i 10 dager – midt i hetebølgen.

- Vi har fått nytt levering av flere hundre kilo pistasj fra Sicilia i dag. Pistasjsoftis er blitt desidert vår bestselger og bør prøves, forteller de i en post på sosiale medier. 

Ny forsyning av pistasjnøtter fra Sicilia sikrer oslobesøkende den grønne softis-favoritten. Foto: Pascal

Men også den vanlige softisen er populær.

Pascals softis-servering som finnes også på alle konditoriene i kjeden, skiller seg ut gjennom både strøssel og topping – for den første er laget av knust makron og den siste er en hel makron. Det gjør den til Oslos mest luksuriøse iskrem.  

Felles for alle Pascals kalde fristelser er høy kvalitet på råvarene.

Konditormester Pascal Dupuy har nå ni utsalgssteder i Norge. Foto: Pascal

 

Pascal tilbyr også kuleis og sorbet. Foto: Pascal

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Ukens drink

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær

Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen
Dagens rett

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen

Persiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Ukens drink

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær

Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her