Grønn softis-suksess på brygga
Foto: (Pascal)

Grønn softis-suksess på brygga

Pascals lysgrønne softis-kiosk på Aker Brygge i Oslo er en stor suksess.
22 Juli 2025 - 11:19

- Fantastisk. Uventet bra respons. Mye mer enn vi hadde planlagt, er svaret fra Pascal Konditori som ekspanderte til Aker Brygge denne sommeren. Iskiosken er dermed den niende serveringsstedet i Pascal-porteføljen, i Oslo-området og Trondheim.

Aker Brygges nyeste iskrem-kiosk er en stor suksess. Foto: Pascal

Det er særlig pistasj-softisen som har fått folk til å stå i kø på rød løper foran den pistasjfargete iskiosken. 

Pascal Dupuy forklarer: - Vi brukte 200 kg pistasj kun for vår pistasjsoftis i løpet av tre uker. Gøy å starte noe nytt med iskiosk etter 30 år med kaker og makroner.

Så populær ble den at de gikk tom i 10 dager – midt i hetebølgen.

- Vi har fått nytt levering av flere hundre kilo pistasj fra Sicilia i dag. Pistasjsoftis er blitt desidert vår bestselger og bør prøves, forteller de i en post på sosiale medier. 

Ny forsyning av pistasjnøtter fra Sicilia sikrer oslobesøkende den grønne softis-favoritten. Foto: Pascal

Men også den vanlige softisen er populær.

Pascals softis-servering som finnes også på alle konditoriene i kjeden, skiller seg ut gjennom både strøssel og topping – for den første er laget av knust makron og den siste er en hel makron. Det gjør den til Oslos mest luksuriøse iskrem.  

Felles for alle Pascals kalde fristelser er høy kvalitet på råvarene.

Konditormester Pascal Dupuy har nå ni utsalgssteder i Norge. Foto: Pascal

 

Pascal tilbyr også kuleis og sorbet. Foto: Pascal

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol
+
Godbiter i pollisten

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol

Den holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Grønn softis-suksess på brygga

Pascals lysgrønne softis-kiosk på Aker Brygge i Oslo er en stor suksess.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Pasta med laks og reker på italiensk vis
Dagens rett

Pasta med laks og reker på italiensk vis

Denne pastaretten er mettende og smaksrik - takket være gode råvarer og en italiensk vri.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol
+
Godbiter i pollisten

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol

Den holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sommerens beste dessert lager du på grillen
Ukens kake

Sommerens beste dessert lager du på grillen

Smuldrepai og dine favoritter blant sommerens bær får følge av en kaldrørt vaniljekrem - også den hjemmelaget.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Grønn softis-suksess på brygga

Pascals lysgrønne softis-kiosk på Aker Brygge i Oslo er en stor suksess.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her