Personlig rådgivning på Systembolaget

Personlig rådgivning er det beste rådet fra det svenske folket til Systembolaget.
Redaksjonen
01 Juni 2007 - 05:25

Systembolaget har nylig hatt en landsomfattende konkurranse. Systemet ville ha inn gode forslag fra kundene sine, og det manglet ikke på kreative ideer. Lagring av kunders vin, bestilling via nettet og flasketilpassede handlevogner var noen av forslagene.
 
Noen dårlige
Flere av disse forslagene er publisert på Systembolagets hjemmeside, men ikke alle skriver wownews.se.
 
- Nei, forslag som å legge ned Systembolaget la vi ikke ut av naturlige grunner, sier Lennart Agén ved Systembolagets pressetjeneste.
 
Personal shopper
Det aller beste forslaget som kom inn var tipset om en "personal shopper". Kort sagt betyr dette at Systembolaget skal kunne by på personlig rådgivning.
 
Tanken bak ideen var at en kunde skal kunne avtale tid for å snakke øl, vin eller sprit før for eksempel en stor middag. Da fikk kunden sette seg ned i ro og fred med en ansatt i Systembolaget og diskutere mat, meny og drikke.
 
28 utsalg
Dette mente Systembolaget var en veldig god ide. Nå skal ideen testes ut i 28 butikker over hele landet i løpet av sommeren.
 
Vinneren som hadde det beste tipset får besøk av blant andre Tommy Myllymäki, Årets kokk 2007, som lager middag til vinneren med venner.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Hermetikken Årets restaurant i Norden for 2024

Stavangerrestauranten slo dermed ut sterke finalister fra hele Norden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her