Dagens rett

Pølsepai

Paier kan være svært raske å tilberede. Til dagens forslag trenger du kun en halvtime fra du starter til maten er ferdig, vel og merke dersom du leser oppskriften og planlegger oppgavene i effektiv rekkefølge. Noen minutters pause med et glass vin er innberegnet.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pølsepai

Fremgangsmåte

Lag paideigen - bland smør og mel i en bolle, rør inn egg og vann. Fordel deigen i en paiform og la den forsteke i 10 min på 225 C. Legg pølser, tomater og brokkoli i formen. Visp sammen egg, melk og krydder og hell blandingen over.

Stek i ovnen på 225 C i ca 20 minutter.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen