På tide å rydde i kjøleskapet? Lag denne paien med kylling, ost og bacon
En velsmakende pai settes alltid pris på, særlig når den lages av rester. Og blir det rester, smaker den like godt dagen etter.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En velsmakende pai settes alltid pris på, særlig når den lages av rester. Og blir det rester, smaker den like godt dagen etter.
Les hele sakenSmuldrepai og dine favoritter blant sommerens bær får følge av en kaldrørt vaniljekrem - også den hjemmelaget.
Les hele sakenGjør den klar hjemme og ta den med på piknik, stranda eller tur i skogen. Den kan selvsagt også spises hjemme.
Les hele sakenLag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at dette er ferdiglaget i løpet av en time. Enda raskere om du bruker ferdig paideig fra butikken.
Les hele sakenDette er en oppskrift som passer utmerket både som middag, i matpakken eller til vennegjengen.
Les hele sakenSpesielt i januar hvor vi tenker gjennom både hva vi spiser og hva vi bruker penger på, er en slik oppskrift velkommen. Her kan du sågar bruke rester.
Les hele sakenHer blandes klassisk pai med alt du vanligvis setter på tacobordet.
Les hele sakenHvem har sagt at lettlaget mat ikke hører hjemme på et festbord? I dag foreslår vi en pai proppfull av de deiligste smaker.
Les hele sakenSpesielt som her når den dekkes av en herlig appelsinsirup og serveres med vaniljekrem.
Les hele sakenI denne oppskriften foreslås det hele fem ulike typer løk. Men du kan godt bruke bare en eller så mange som du lyster.
Les hele sakenNår du ovnsbaker rødbetene, hentes mer sødme ut, og det matcher godt med salt og syrlig fetaost.
Les hele sakenDenne paien er dessuten raskere å lage enn mange andre. Den tar bare en drøy halvtime fra du starter til maten er ferdig. Med på kjøpet får du virkelig god smak.
Les hele sakenOm det er kylling og litt bacon i kjøleskapet, er du snart i havn. For fyllet lages mens paideigen setter seg i kjøleskapet. Blir det rester av dette, har du til lunsj eller matpakka i morgen.
Les hele sakenKombinasjonen av syrlig sitronkrem og søt, sprø og seig marengs er en sikker vinner. Her er oppskriften.
Les hele sakenÅ trykke ut en pai er ikke noe hokus pokus, for dette er en rett som det er raskt å snekre sammen. Og som blir godt mottatt.
Les hele sakenNår du kombinerer blomkål og sopp i en pai, får du nok metthetsfølelse. Samtidig som du kan krysse av for en kjøttfri middag.
Les hele sakenPai er helt genialt som middag på en mandag. Til denne oppskriften kan du nemlig bruke rester av røykelaks eller gravlaks, Du kan også kjøpe en ferdig paideig så sparer du tid..
Les hele sakenDen er dessuten en super måte å få brukt opp fjorårets løkavling.
Les hele sakenTomater og extra virgin olivenolje er gode venner i matveien. Da passer det også svært godt med smaksrike urter som gir deg akkurat den nyansen du liker best. En paibunn er alt du trenger i tillegg.
Les hele sakenDenne retten er som en gryte under et sprøtt lokk av deig, veldig klassisk men langt fra kjedelig, bare veldig godt.
Les hele sakenFor den er mettende nok uten, og ikke minst smaker den veldig godt.
Les hele sakenNår det er sagt, er det mulig å bruke også bacon, men det er strengt tatt unødvendig.
Les hele sakenDenne oppskriften er en flott måte å bruke rester som du måtte ha igjen fra tidligere middager på. Godt smaker det også!
Les hele sakenPaier er stort sett svært raske å tilberede. Til dagens forslag trenger du kun en halvtime fra du starter til maten er ferdig. Og så får du kanskje brukt opp noe av det du har i kjøleskapet.
Les hele sakenDet gjelder også om du har dårlig tid, for de fleste butikker har fersk paideig i hyllene.
Les hele sakenOg det uten noen form for kjøtt. Og helt uten at det går på bekostning av smaken. Bare prøv.
Les hele sakenPai er en god utfordrer til så vel pizza som endre flate retter. Den kan lages både med og uten kjøtt - her er det sesongens løk som er stjerna.
Les hele sakenTil denne paien er det ikke spesielt mye mer enn grønnsaker som skal til som fyll - bortsett fra litt ost da. Enkelt å tilberede er paien også, og det gir deg åpenbart nok pusteromi disse hektiske før-17. mai-tider.
Les hele sakenOg siden det bugner med ferdig paideig i butikkhyllene, er du snart i mål.
Les hele sakenIkke bare kalkunrester, men også grønnsaker og osteskalker, går med i denne paien.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele saken18. oktober inviterer Weber deg til Asiatisk BBQ grillkurs. Det er begrenset antall plasser, så vær rask!
Les hele sakenNåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
De beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Om du frykter høsten, er trøsten at det er veldig mye godt rødt som lanseres i september.
Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.
Les hele sakenLammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.
Les hele sakenNår mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenEn solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.
Les hele sakenPersiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.
Les hele sakenVi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.
Les hele saken