I dag serverer du biffen i paien
Lag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at dette er ferdiglaget i løpet av en time. Enda raskere om du bruker ferdig paideig fra butikken.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Lag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at dette er ferdiglaget i løpet av en time. Enda raskere om du bruker ferdig paideig fra butikken.
Les hele sakenDette er en oppskrift som passer utmerket både som middag, i matpakken eller til vennegjengen.
Les hele sakenSpesielt i januar hvor vi tenker gjennom både hva vi spiser og hva vi bruker penger på, er en slik oppskrift velkommen. Her kan du sågar bruke rester.
Les hele sakenHer blandes klassisk pai med alt du vanligvis setter på tacobordet.
Les hele sakenHvem har sagt at lettlaget mat ikke hører hjemme på et festbord? I dag foreslår vi en pai proppfull av de deiligste smaker.
Les hele sakenSpesielt som her når den dekkes av en herlig appelsinsirup og serveres med vaniljekrem.
Les hele sakenI denne oppskriften foreslås det hele fem ulike typer løk. Men du kan godt bruke bare en eller så mange som du lyster.
Les hele sakenNår du ovnsbaker rødbetene, hentes mer sødme ut, og det matcher godt med salt og syrlig fetaost.
Les hele sakenDenne paien er dessuten raskere å lage enn mange andre. Den tar bare en drøy halvtime fra du starter til maten er ferdig. Med på kjøpet får du virkelig god smak.
Les hele sakenOm det er kylling og litt bacon i kjøleskapet, er du snart i havn. For fyllet lages mens paideigen setter seg i kjøleskapet. Blir det rester av dette, har du til lunsj eller matpakka i morgen.
Les hele sakenKombinasjonen av syrlig sitronkrem og søt, sprø og seig marengs er en sikker vinner. Her er oppskriften.
Les hele sakenÅ trykke ut en pai er ikke noe hokus pokus, for dette er en rett som det er raskt å snekre sammen. Og som blir godt mottatt.
Les hele sakenNår du kombinerer blomkål og sopp i en pai, får du nok metthetsfølelse. Samtidig som du kan krysse av for en kjøttfri middag.
Les hele sakenPai er helt genialt som middag på en mandag. Til denne oppskriften kan du nemlig bruke rester av røykelaks eller gravlaks, Du kan også kjøpe en ferdig paideig så sparer du tid..
Les hele sakenDen er dessuten en super måte å få brukt opp fjorårets løkavling.
Les hele sakenTomater og extra virgin olivenolje er gode venner i matveien. Da passer det også svært godt med smaksrike urter som gir deg akkurat den nyansen du liker best. En paibunn er alt du trenger i tillegg.
Les hele sakenDenne retten er som en gryte under et sprøtt lokk av deig, veldig klassisk men langt fra kjedelig, bare veldig godt.
Les hele sakenFor den er mettende nok uten, og ikke minst smaker den veldig godt.
Les hele sakenNår det er sagt, er det mulig å bruke også bacon, men det er strengt tatt unødvendig.
Les hele sakenDenne oppskriften er en flott måte å bruke rester som du måtte ha igjen fra tidligere middager på. Godt smaker det også!
Les hele sakenPaier er stort sett svært raske å tilberede. Til dagens forslag trenger du kun en halvtime fra du starter til maten er ferdig. Og så får du kanskje brukt opp noe av det du har i kjøleskapet.
Les hele sakenDet gjelder også om du har dårlig tid, for de fleste butikker har fersk paideig i hyllene.
Les hele sakenOg det uten noen form for kjøtt. Og helt uten at det går på bekostning av smaken. Bare prøv.
Les hele sakenPai er en god utfordrer til så vel pizza som endre flate retter. Den kan lages både med og uten kjøtt - her er det sesongens løk som er stjerna.
Les hele sakenTil denne paien er det ikke spesielt mye mer enn grønnsaker som skal til som fyll - bortsett fra litt ost da. Enkelt å tilberede er paien også, og det gir deg åpenbart nok pusteromi disse hektiske før-17. mai-tider.
Les hele sakenOg siden det bugner med ferdig paideig i butikkhyllene, er du snart i mål.
Les hele sakenIkke bare kalkunrester, men også grønnsaker og osteskalker, går med i denne paien.
Les hele sakenDenne vrien er like velegnet for innendørs som for utendørs nytelse - om du er blant dem som strekker sommeren lengst mulig.
Les hele sakenDu kan bruke alle typer spinat, men den som kommer fra åkeren akkurat nå er ekstra godt egnet.
Les hele sakenEnten du har pølser, kjøtt eller bare grønnsaker igjen etter helgen, får du brukt restene i denne smuldrepaien.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken