Popper opp på operataket

Popper opp på operataket

Flere av Sveriges beste kokker står parat når Electrolux Cube lander i Stockholm.
07 Juni 2012 - 13:15

Etter besøk i Brüssel og Milano, skal Electrolux’ pop opp-restaurant for første gang reises i to europeiske hovedsteder samtidig. I OL-byen London blir restauranten et synlig landemerke ved Royal Festival Hall, mens Stockholm får en ny attraksjon på operaens tak.

Operasjef Birgitta Svendèn er svært entusiastisk til prosjektet.

– Opplevelsen av utsøkt mat kan fint kombineres med ballett og opera på høyt kunstnerisk nivå og flettes sammen til en heftig totalopplevelse, sier daglig leder Birgitta Svendèn ved Den kongelige operaen i Stockholm.

Restaurantene vil være tilgjengelig for inntil 18 gjester av gangen frem til ca 14 oktober, skriver Electrolux i en pressemelding. Ifølge selskapet er målet med de spektakulære restaurantene å stimulere gjestenes egen kreativitet til å gjenskape tilsvarende opplevelser hjemme på eget kjøkken.

LES OGSÅ: Hold utkikk etter denne i sommer

– Vi ønsker å inspirere våre forbrukere og la dem dra direkte nytte av den profesjonelle kunnskapen vi besitter. Profesjonelle kokker vi samarbeider med vet hvordan man løfter matopplevelsen ved å stimulere alle sansene våre. Målet er å inspirere våre gjester til å eksperimentere med matlagingen hjemme i sitt eget kjøkken, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux Home Products Norway.

Flere av Sveriges beste kokker skal sette sitt preg på menyen, som hovedsakelig vil bestå av lokale råvarer. Følgende kokker med egne team vil være til stede i Stockholm; Mathias Dahlgren fra Mathias Dahlgren Grand Hôtel, Magnus Ek fra tidligere Oaxen, Johan Jureskog fra Restaurant AG, Klas Lindberg, som vant Årets Kokk 2012 og Stefano Catenacci fra Operakällaren.

For å oppnå tilstrekkelig nærhet mellom gjestene og kokkene under matlagingen, er kjøkkeninnredningen åpen og synlig for gjestene. Kokkene vil dele både tips og råd til gjestene etter middagen, som deretter kan benyttes som inspirasjon hjemme.

Privat bordbestilling gjøres på telefon 0709-38 48 63 eller på epost: cubestockholm@electroluxmail.com.
Bestilling for bedrifter/virksomheter gjøres på telefon: 08-507333 09 eller epost: cubecorporate@electroluxmail.com.

Electrolux Cube drives utelukkende på solenergi og vindenergi. Hele bygningsmassen kan resirkuleres.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Matkurs og vinkurs
Winedinner 03. september i Oslo

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri

Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her