Prøv en av disse utrolig gode gryterettene

Oppskrifter på gryter

Prøv en av disse utrolig gode gryterettene

Gryteretter er alltid populært og ikke minst godt. Her finner du gode oppskrifter for enhver anledning.

Høsten og vinteren er deilige årstider, for det er endelig tid for å finne frem de store kasserollene og lage gode, rike velsmakende gryteretter igjen.

Husk bare på å lage rikelig når du først setter igang, for da kan du ha gryteretten til middag flere dager, eller du kan fryse den ned porsjonsvis til travle hverdager.

Ingen grenser

Det er egentlig bare fantasien som setter grenser for hva du kan kobinere av deilige ingredienser i en gryterett.

På senhøsten har alle de gode rotgrønnsakene kommet, og hele høsten og utover vinteren kan du lage en deilig grønnsaksgryte som både varmer, er enkelt å lage, og i tillegg er rimelig.

På de neste sidene finner du alle oppskriftene du trenger for et vellykket grytemåltid

Eller hva med å lage en fyldig, rik og smaskens fiskegryte? Lag den gjerne til hverdags som en rask og enkel rett, eller fiff den mer opp og ha i ekstra gode råvarer til den store festen.

Flere smaksrike gryteretter finner du her

Mange gryteretter blir ekstra gode når de får kokt lenge og vel, og enkelte sies det at du bør la stå over natten for at smaken skal komme ekstra godt frem.

God tid

Dette gjelder ikke minst for kjøttgryter der du vil at kjøttet skal være så mørt at det nesten faller fra hverandre, og for å få til det må du ta tiden til hjelp. Men hvis du planlegger litt på forhånd er ikke dette vanskelig.

Lag gjerne gryten ferdig kvelden før du skal servere den og sett den i kjøleskapet til neste dag, da er den bare å vare opp når du kommer hjem etter en lang dag på jobb. Og hvorfor ikke servere den med rykende ferskt bakverk ?

Hvis ikke kan du også langtidskoke gryten ved å sette hele gryten inn i stekeovnen med lokk på ved 100 grader og la den stå mens du er på jobb.

Velprøvde oppskrifter

Her har vi samlet noen oppskrifter på gryteretter med lange tradisjoner, nyskapende oppskrifter og retter med internasjonalt preg. Under hver av oppskriftene finner du klikkbare lenker til flere fristende retter, eller du kan se vår rikholdige kokebok . Nå kan du også ta vare på dine beste oppskrifter i din egen kokebok .

På de neste sidene finner du alle oppskriftene du trenger for et vellykket grytemåltid

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen