Ramsay stenger restaurant

Gordon Ramsay stenger restauranten Angela Hartnett at the Connaught.

Årsaken er at Ramsay ikke vil at restauranten skal lage mat til room service på londonhotellet The Connaught.
 
Restauranten er en del av hotellet og begge deler har den siste tiden vært stengt i forbindelse med oppussing. Planen var å åpne igjen i desember.
 
Gode kritikker
Men onsdag fortalte stjernekokken og TV-personligheten at restauranten ikke kommer til å bli åpnet igjen når oppussingen er ferdig.
 
Dette til tross for gode kritikker fra anmeldere, og en stor skare av kjendiser og toppolitikere som kunder.
 
To stjerner
Siden restauranten åpnet i 2002 har den fått to stjerner i Michelin-guiden. Den er drevet av Angela Hartnett.
 
Men Ramsay vil altså ikke at Hartnetts mat skal være tilgjengelig via room service. Dette skal hotellet ha krevd. Angela Hartnett skal i stedet åpne en ny restaurant, forteller hennes talsmann til britiske medier.
 
Spekulasjoner
Og med dette øker spekulasjonene om Ramsays karriere er på hell. Fortsatt i følge britiske medier, som man ofte skal ta med en klype salt.
 
Nylig mistet Ramsay topposisjonen i restaurantguiden Zagat, og restauranten hans i New York sliter med å tilfredsstille gjester og kritikere, skriver The Independent.
 
Stengte i Glasgow
I løpet av karrieren har Gordon Ramsay bare stengt en restaurant på grunn av dårlig lønnsomhet. Det var Amaryllis i Glasgow. Men kanskje blir det flere. Noen kritikere mener nemlig at han har åpnet for mange restauranter og at kvaliteten derfor svikter i blant.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen