Reinsdyrhakk med potetlokk

En solid middagsrett anbefales deg denne fredagen. Vin nummer to er imidlertid også minst like solid, og så absolutt verdt hver av de kronene du må legge ut.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Reinsdyrhakk med potetlokk

Fremgangsmåte

Fres reinsdyrhakk i varm panne. Tilsett finhakket løk, paprika og squash. Hell over kraft og tilsett kremosten. La osten smelte og rør slik at alt blir godt blandet. Smak til med salt og pepper. Hell alt over i en ildfast form.

Skrell og del potetene i skiver. Legg potetene over reinsdyrhakket, slik at det dekker alt. Dryss over hvit ost og krydderurter.

Stekes på 175° C ca. 20 minutter til potetene er møre og osten er gyllen.

Server med godt brød.

Retten kan også lages med potetmos til lokk.

Se alt det gode du kan lage av reinskav og andre stykningsdeler av reinsdyr

Lekre oppskrifter på reinsdyr finner du her

Alle fakta om rein og hvilke deler av dyret du bruker til hva

Les om det fantastiske reinkjøttet her

Reinsdyrkjøtt er noe av de beste vi har. Prøv en av disse oppskriftene

Her finner du deilige retter med vilt

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok. Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen