By på en helnorsk middag denne helgen
Når det beste fra norsk natur møter det beste fra norske hager, må det bare bli godt.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Når det beste fra norsk natur møter det beste fra norske hager, må det bare bli godt.
Les hele sakenMørt reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på. Og norsk reinsdyr fortjener noe av det beste du kan finne på å drikke til. Smaksfyldige viner som er dype i fargen og med fløyelsmyk og balansert sødme.
Les hele sakenIndrefilet av rein kan knapt overgås, og når den får drahjelp av tyttebær og sopp, og eksotisk følge i form av cognac og fiken, ja da blir det fest.
Les hele sakenDet møre og smaksfulle reinsdyrkjøttet er noe av det beste norsk natur kan by på. Her finner du oppskriftene og tipsene.
Les hele sakenViltkjøttet som er brukt i denne oppskriften finnes i alle dagligvarebutikker.
Les hele sakenVltmiddag på fredagsmenyen føles som luksus, og er det også siden vi snakker om det beste fra norsk natur. Men frykt ikke. Du er i mål i løpet av en knapp halvtime. .
Les hele sakenReinsdyr er noe av det aller beste fra norsk natur. Tyttebær er på andreplass. Sammen smaker dette intet mindre enn genialt.
Les hele sakenDet er helg, kaldt og derfor ekstra godt med en gryterett. Unn deg noe godt ved å kjøpe inn litt reinsdyrkjøtt. Pass på at du har alle kryddersortene som skal til.
Les hele sakenSaftig reinsdyrkjøtt trenger ikke så mye krydder eller tilbehør, men noe godt i glasset fortjener det så absolutt.
Les hele sakenMange forbinder reinsdyr med reinskav eller steik, men det er mer enn det. Les mer om hvordan du bruker de forskjellige delene her.
Les hele sakenDenne viltgryten er både rask å lage og full av smak.
Les hele sakenReinskav er som skapt for januarmenyen - kjøttet er både bærekraftig og magert - og i italiensk innpakning får det en ny og fristende smak. Med hjemmelagde gnocchi blir det rene festen.
Les hele sakenFinnbiff eller reinskav er en lett tilgjengelig råvare som alle er sikret suksess med. Perfekt til å markere samenes festdag på.
Les hele sakenReinsdyr er det beste norsk natur kan stille opp med. Følg denne oppskriften og bli overbevist.
Les hele sakenPerfekt stekt reinsdyrfilet sender alle kjøttelskere til himmels. Denne oppskriften er intet unntak.
Les hele sakenJulens deiligste smaker møter norsk brennvin av beste kvalitet til en særdeles smakfull aften i Trondheim. Superduoen Odd Nelvik og Jon Bertelsen server gode historier og fakta til denne lekre 5-retters middagen. Denne kvelden må du få med deg.
Les hele sakenDet finnes knapt noen bedre søndagsmiddag enn nettopp en viltstek - snakk om en perfekt avslutning på uken.
Les hele sakenMens sursteken godgjør seg, kan du varte opp med en god viltgryte denne søndagen. Du får begge oppskriftene her.
Les hele sakenKokeboka Sunt på Grillen er en av fem finalister i Beste norske kokebok 2019. Den er grunn nok i seg selv til å forlenge grillsesongen.
Les hele sakenDenne oppskriften med reinsdyrfilet som hovedingrediens må du rett og slett prøve.
Les hele sakenDenne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.
Les hele sakenNå som julemiddagen er vel fortært, kan det være på sin plass å prøve et lokalt alternativ til vanlig pinnekjøtt, nemlig av rein. Sannsynligheten er stor for at du får en ny favoritt?
Les hele sakenDa er det på tid å be inn på et festmåltid med reinsdyr i hovedrollen.
Les hele sakenEn virkelig klassisk reinsdyrstek med rik god saus, sopp og tyttebær kan ingen si nei til. Bare følg denne oppskriften, så er du sikret suksess.
Les hele sakenVart opp med et solid festmåltid denne helgen. Oppskriften har en litt annen vri enn du er vant til.
Les hele sakenReinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.
Les hele sakenBak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av årets aller beste kokebøker.
Les hele sakenReinsdyr er noe av det beste fra norsk natur og fortjener ekstra oppmerksomhet. Her er oppskriften på en vellykket fest.
Les hele sakenKvaliteten på kjøttet er første prioritet for reinslakterne i Sørreisa. Stress er derfor bannlyst.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenVi byr på fabelaktige viner fra California kombinert med utsøkt mat i historiske omgivelser den 30. mai.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenMen kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.
Det er i hvert fall litt av hva de i alt 80 testede nyhetene innen øl, sider og brennevin dekker.
De holder nemlig veldig høy kvalitet samtidig som de gir veldig god valuta for pengene, også sammenlignet med polprisen.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Den er ikke alene om å komme fra et relativt nyetablert destilleri, og samtidig vise muskler så det holder.
Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.
Les hele sakenBlant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.
Les hele sakenNå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.
Les hele sakenSørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenFor her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».
Les hele saken