Forbered påskehelgens beste forrett nå
Gravet ytrefilet av rein smaker fantastisk med dette tilbehøret. Start forberedelsene nå.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Gravet ytrefilet av rein smaker fantastisk med dette tilbehøret. Start forberedelsene nå.
Les hele sakenSheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenVi varter opp med et skikkelig festmåltid denne helgen som blir ekstra smakfull.
Les hele sakenSå elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.
Les hele sakenPerfekt stekt reinsdyrfilet sender alle kjøttelskere til himmels. Denne oppskriften er intet unntak.
Les hele sakenHøstens mørke og kalde kvelder gjør at vi finner frem det beste fra årstiden og serverer vilt som dagens rett. Med reinskav er det hurtigmat av ypperste kvalitet.
Les hele sakenDet møreste kjøttet av alle er reinsdyrfileten. Den fortjener det beste følget, og det er faktisk veldig lett å lage.
Les hele sakenNår det beste fra norsk natur møter det beste fra norske hager, må det bare bli godt.
Les hele sakenMørt reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på. Og norsk reinsdyr fortjener noe av det beste du kan finne på å drikke til. Smaksfyldige viner som er dype i fargen og med fløyelsmyk og balansert sødme.
Les hele sakenIndrefilet av rein kan knapt overgås, og når den får drahjelp av tyttebær og sopp, og eksotisk følge i form av cognac og fiken, ja da blir det fest.
Les hele sakenDet møre og smaksfulle reinsdyrkjøttet er noe av det beste norsk natur kan by på. Her finner du oppskriftene og tipsene.
Les hele sakenReinsdyr og filet betyr dobbelt opp med smak og mørhet. Da er det ikke så mye som trengs av tilbehør siden så mye er på plass allerede.
Les hele sakenViltkjøttet som er brukt i denne oppskriften finnes i alle dagligvarebutikker.
Les hele sakenVltmiddag på fredagsmenyen føles som luksus, og er det også siden vi snakker om det beste fra norsk natur. Men frykt ikke. Du er i mål i løpet av en knapp halvtime. .
Les hele sakenReinsdyr er noe av det aller beste fra norsk natur. Tyttebær er på andreplass. Sammen smaker dette intet mindre enn genialt.
Les hele sakenDet er helg, kaldt og derfor ekstra godt med en gryterett. Unn deg noe godt ved å kjøpe inn litt reinsdyrkjøtt. Pass på at du har alle kryddersortene som skal til.
Les hele sakenSaftig reinsdyrkjøtt trenger ikke så mye krydder eller tilbehør, men noe godt i glasset fortjener det så absolutt.
Les hele sakenMange forbinder reinsdyr med reinskav eller steik, men det er mer enn det. Les mer om hvordan du bruker de forskjellige delene her.
Les hele sakenDenne viltgryten er både rask å lage og full av smak.
Les hele sakenReinskav er som skapt for januarmenyen - kjøttet er både bærekraftig og magert - og i italiensk innpakning får det en ny og fristende smak. Med hjemmelagde gnocchi blir det rene festen.
Les hele sakenFinnbiff eller reinskav er en lett tilgjengelig råvare som alle er sikret suksess med. Perfekt til å markere samenes festdag på.
Les hele sakenReinsdyr er det beste norsk natur kan stille opp med. Følg denne oppskriften og bli overbevist.
Les hele sakenJulens deiligste smaker møter norsk brennvin av beste kvalitet til en særdeles smakfull aften i Trondheim. Superduoen Odd Nelvik og Jon Bertelsen server gode historier og fakta til denne lekre 5-retters middagen. Denne kvelden må du få med deg.
Les hele sakenDet finnes knapt noen bedre søndagsmiddag enn nettopp en viltstek - snakk om en perfekt avslutning på uken.
Les hele sakenMens sursteken godgjør seg, kan du varte opp med en god viltgryte denne søndagen. Du får begge oppskriftene her.
Les hele sakenKokeboka Sunt på Grillen er en av fem finalister i Beste norske kokebok 2019. Den er grunn nok i seg selv til å forlenge grillsesongen.
Les hele sakenDenne oppskriften med reinsdyrfilet som hovedingrediens må du rett og slett prøve.
Les hele sakenDenne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.
Les hele sakenNå som julemiddagen er vel fortært, kan det være på sin plass å prøve et lokalt alternativ til vanlig pinnekjøtt, nemlig av rein. Sannsynligheten er stor for at du får en ny favoritt?
Les hele sakenDa er det på tid å be inn på et festmåltid med reinsdyr i hovedrollen.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenNoen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.
Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.
Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.
Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.
Les hele saken70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.
Les hele sakenFor hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?
Les hele sakenDenne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.
Les hele sakenPå varme dager frister det med lettlagete sprø og forfriskende salater. Her finner du de beste oppskriftene og tipsene.
Les hele sakenEthvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.
Les hele saken