Rekordstort burgundslipp

Rekordstort burgundslipp

Denne torsdagen lanseres 540 ettertraktete viner fra Burgund på spesialpolet. Nytt denne gang er at 41 av dem har utvidet distribusjon.

Hva er Vinmonopolets spesialutvalg?
Les mer om spesialutvalget nederst i denne artikkelen, eller FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Spesial"> klikk her .
Ingen av vinene fra spesialutvalget kan bestilles . For å få kjøpt disse vinene, må du møte opp i de respektive polutsalgene.

I forbindelse med dette slippet hadde Apéritif dessverre ikke anledning til å delta på lanseringssmakingen. Vi gir deg likevel full oversikt over vinene som blir tilgjengelig i polets to spesialbutikker i Oslo og Bergen.

Nytt denne gang er at i forbindelse med testperioden for utvidet distribusjon av spesialprodukter vil noen av vinene som lanseres også være tilgjengelig i butikkene CC-Vest i Oslo, Kvadrat i Stavanger, Hamar og Sandefjord. De aktuelle produktene er merket "Utvidet" i feltet for distribusjon.

Bli en mester på aromaer i vin med dette duftsettet

Her kan du lese lanseringsoversiktene på nett:

Her kan du laste ned lanseringsoversiktene i PDF-format:

Dette er Spesialutvalget:
Hver første torsdag i måneden lanseres et utvalg viner i Vinmonopolets spesialbutikker , for tiden Vika i Oslo og Valkendorfsgate i Bergen. Dette er viner det er stor rift om på det internasjonale markedet, gjerne på grunn av at de produseres i svært små volum, men først og fremst fordi de har en veldig høy status. Derfor er også volumene som lanseres i spesialutvalget ofte svært begrensete. I teorien ned til én flaske av hver, men som regel fra en kasse og oppover. Men det kan også være viner som på grunn av alder er svært sjeldne og vanskelig tilgjengelig på det åpne markedet.
 
Alle vinene kommer fra kilder som i følge Vinmonopolet er sikre , enten direkte fra produsentene eller fra private samlinger hvor vinene har tilbrakt tiden uforstyrret før de ble hentet til Norge. Vinene kommer dessuten kun fra usprettete kasser.
 
• Vellagret vin kan som all annen vin ha feil, på grunn av kork eller annet, og du har full returrett også for disse vinene.
Ingen av vinene fra spesialutvalget kan bestilles . For å få kjøpt disse vinene, må du møte opp i de respektive polutsalgene.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen