Restaurant Eik årets spisested 2006

Ole Johnny Eikefjord er fornøyd. Restaurant Eik i Oslo er nemlig stemt frem som beste restaurant i 2006.
Redaksjonen
16 Mars 2007 - 16:29

 Det er publikum som har stått for avstemningen. 
- Det er veldig gledelig å motta American Express Servicepris. Spesielt fordi det er den eneste bransjeprisen der gjestene stemmer frem vinneren, sier daglig leder Ole Johnny Eikefjord i en pressemelding.

American Express Servicepris ble i går kveld delt ut for 18 gang med Restaurant Eik som vinner. Restauranten fikk ti prosent flere stemmer enn restaurant nummer to, fjorårsvinneren Ekebergrestauranten. American Express Servicepris er en pris der kortinnehavere blir invitert til å kåre den restauranten i landet de mener er den beste ut fra en totalvurdering.

Tydelig profil
Restaurant Eik åpnet 1. februar 2003, og markerte seg tidlig med en klar og tydelig profil.

- Vår filosofi har hele tiden vært å finne de beste råvarene vi kan oppdrive i forhold til pris. Vi er ikke låst innenfor en matretning, for eksempel det franske kjøkken. Vi setter i stedet sammen menyer fra alle markeder. Derfor reiser jeg ofte sammen med våre fem kokker til ulike verdensdeler for å hente inspirasjon vi kan dele med gjestene våre, sier Eikefjord.

Sammensveiset team
Ole Johnny Eikefjord trekker fram teamarbeidet i Restaurant Eik som den viktigste faktoren i suksessen de nå opplever.

- De som jobber hos Restaurant Eik i dag har vært med siden dørene åpnet for fire år siden. Det har helt klart gjort oss til et meget godt lag, og jeg tror gjestene også opplever det slik, sier Eikefjord.  

Nå håper han tildelingen av Serviceprisen 2006 vil bidra positivt også for hans andre restaurant i Oslo, nemlig Restaurant Eik Annen Etage på velkjente Hotel Continental.

Blant de beste
Restaurant Eik er som vinner av American Express Servicepris i selskap med Norges beste restauranter. Tidligere prisvinnere har vært Bagatelle (2), Statholdergaarden (2), ORO Restaurant & Bar (2), Theatercafeen, Feinschmecker, Ludls Gourmet, Jans Mat & Vinhus, Værtshuset Bærums Verk, Annen Etage, Statsraadens restaurant, Hos Thea, Babettes Gjestehus og Bølgen & Moi.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour
+

At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour

28 år gamle Eleonore Latour har startet jobben med å leve opp til en snart 300 års familietradisjon i Burgund.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene
Guide
Oppskrifter på fårikål

Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene

Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter alt etter hvor i landet du befinner deg - se oppskriftene her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lammestek får du ekstra mye skryt av
Dagens rett

Lammestek får du ekstra mye skryt av

Lammestek er selvsagt i lammesesongen. Denne oppskriften har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kongeosten er Norges beste ost

Hitra Gårdsmat helt sørvest i Trøndelag stakk av med «supergull» i oste-NM 2025.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour
+

At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour

28 år gamle Eleonore Latour har startet jobben med å leve opp til en snart 300 års familietradisjon i Burgund.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene
Guide
Oppskrifter på fårikål

Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene

Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter alt etter hvor i landet du befinner deg - se oppskriftene her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Møt slektning av Mona Lisa og bli kjent med 7 av hennes viner
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Son

Møt slektning av Mona Lisa og bli kjent med 7 av hennes viner

Bli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lammestek får du ekstra mye skryt av
Dagens rett

Lammestek får du ekstra mye skryt av

Lammestek er selvsagt i lammesesongen. Denne oppskriften har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her