Restaurant Eik årets spisested 2006

Ole Johnny Eikefjord er fornøyd. Restaurant Eik i Oslo er nemlig stemt frem som beste restaurant i 2006.
Redaksjonen
16 Mars 2007 - 16:29

 Det er publikum som har stått for avstemningen. 
- Det er veldig gledelig å motta American Express Servicepris. Spesielt fordi det er den eneste bransjeprisen der gjestene stemmer frem vinneren, sier daglig leder Ole Johnny Eikefjord i en pressemelding.

American Express Servicepris ble i går kveld delt ut for 18 gang med Restaurant Eik som vinner. Restauranten fikk ti prosent flere stemmer enn restaurant nummer to, fjorårsvinneren Ekebergrestauranten. American Express Servicepris er en pris der kortinnehavere blir invitert til å kåre den restauranten i landet de mener er den beste ut fra en totalvurdering.

Tydelig profil
Restaurant Eik åpnet 1. februar 2003, og markerte seg tidlig med en klar og tydelig profil.

- Vår filosofi har hele tiden vært å finne de beste råvarene vi kan oppdrive i forhold til pris. Vi er ikke låst innenfor en matretning, for eksempel det franske kjøkken. Vi setter i stedet sammen menyer fra alle markeder. Derfor reiser jeg ofte sammen med våre fem kokker til ulike verdensdeler for å hente inspirasjon vi kan dele med gjestene våre, sier Eikefjord.

Sammensveiset team
Ole Johnny Eikefjord trekker fram teamarbeidet i Restaurant Eik som den viktigste faktoren i suksessen de nå opplever.

- De som jobber hos Restaurant Eik i dag har vært med siden dørene åpnet for fire år siden. Det har helt klart gjort oss til et meget godt lag, og jeg tror gjestene også opplever det slik, sier Eikefjord.  

Nå håper han tildelingen av Serviceprisen 2006 vil bidra positivt også for hans andre restaurant i Oslo, nemlig Restaurant Eik Annen Etage på velkjente Hotel Continental.

Blant de beste
Restaurant Eik er som vinner av American Express Servicepris i selskap med Norges beste restauranter. Tidligere prisvinnere har vært Bagatelle (2), Statholdergaarden (2), ORO Restaurant & Bar (2), Theatercafeen, Feinschmecker, Ludls Gourmet, Jans Mat & Vinhus, Værtshuset Bærums Verk, Annen Etage, Statsraadens restaurant, Hos Thea, Babettes Gjestehus og Bølgen & Moi.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne proffe retten lager du på en halvtime
Dagens rett
Kveite med asparges og grønne erter

Denne proffe retten lager du på en halvtime

Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddag som får opp appetitten
Dagens rett
Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

Søndagsmiddag som får opp appetitten

Denne kyllingretten er sommerlig og samtidig smaksrik. Perfekt etter en lang tur i skogen. Oppskriften er såre enkel.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Frisk velkomstdrink som alle vil like
Ukens drink

Frisk velkomstdrink som alle vil like

Mai er tiden festlige lag, og denne forfriskende bowlen er den perfekte velkomst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne proffe retten lager du på en halvtime
Dagens rett
Kveite med asparges og grønne erter

Denne proffe retten lager du på en halvtime

Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddag som får opp appetitten
Dagens rett
Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

Søndagsmiddag som får opp appetitten

Denne kyllingretten er sommerlig og samtidig smaksrik. Perfekt etter en lang tur i skogen. Oppskriften er såre enkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på lekker kalveschnitzel i kveld
Dagens rett
Kalveschnitzel

By på lekker kalveschnitzel i kveld

Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Frisk velkomstdrink som alle vil like
Ukens drink

Frisk velkomstdrink som alle vil like

Mai er tiden festlige lag, og denne forfriskende bowlen er den perfekte velkomst.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her