Rimelig og godt fra down under

Shiraz og cabernet sauvignon slåss om oppmerksomheten som Australias beste druer, og våre to utvalgte gir begge veldig god valuta for pengene.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Rolling Shiraz 2005 (55366) skiller seg ut i positiv betydning fra havet av rimelig australsk shiraz. Den er helt uten de syntetiske bæraromaene og fatkrydderet samt overdrevne sødmen som kjennetegner disse vinene.

Hver dråpe overbeviser
Den er derimot saftig med masse god og ren skogsbærfrukt og med fine tanniner som gjør den like velegnet på matbordet som til rødvinskosen.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Ukens vin er laget av en av Australias mest berømte vinmakere, Philip Shaw som etter flere tiår hos Rosemount og Southcorp trakk seg tilbake til sin egen vingård i Orange. At han har brukt all sin erfaring når han har laget denne usedvanlig prisgunstige shirazen, er hver dråpe et bevis på.

Jordsmonnet med
Kombinasjonen av kjølig klima og lavt utbytte er hemmeligheten bak, og for den litt dyrere og mer sammensatte Climbing Cabernet Sauvignon 2005 (55988) er også jordsmonnet med og bestemmer. En elegant og innbydende cabernettolkning som til tross for sine 14 prosent alkohol er svært harmonisk.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 

Rolling Shiraz 2017

Produsent:
The Rolling Vineyards
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Australia
Område:
New South Wales
Pris:
149,90 kr
Varenummer:
5536601
83 Poeng
Les smaksnotatene »

Climbing Cabernet Sauvignon 2015

Produsent:
Cumulus Wines
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Australia
Område:
New South Wales
Pris:
151,00 kr
Varenummer:
5598801
82 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen