Rosa luksus på tilbud

Selv om denne roséen er dyr, er den likevel 75 kroner billigere enn på polet.

Domaine Ott Rosé Coeur de Grain 2008 tilhører nemlig kremen av Provence-rosé. Og koster også skjorta på Rivieraen, i den grad du måtte komme over den på et vinkart eller i en butikk. Opp mot 25 euro. Derfor er 205 kroner på flyplassen ingen upris. Det lønner seg i hvert fall ikke å kjøpe den med seg fra Frankrike.

Merkbar forbedring
Denne tradisjonsrike eiendommen som ligger i Bandol , er relativt nylig overtatt av champagnehuset Louis Roederer , med den prestisjen det innebærer. Og ikke minst med de mulighetene for å løfte kvaliteten enda høyere. Roederer har nemlig engasjert hvitvinsekspert nummer én, Denis Dubourdieu, til å raffinere stilen ytterligere. Og allerede er det mulig å merke en forbedring sammenlignet med de to foregående årgangene.

Eminent til sjømat
I 2008 får du mye for pengene, men du betaler selvsagt en del for navnet. Like fullt er dette en veldig seriøs og elegant rosé på den slanke siden, men med en overraskende stor og god munnfølelse. Det gjør at den tåler en del smak i maten, også i form av lyst kjøtt, men er selvsagt eminent til gode sjømatretter.

På polet:

Domaines Ott Château de Selle Rosé 2019

Produsent:
Domaines Ott
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Provence
Pris:
329,90 kr
Varenummer:
5143401
89 Poeng
Les smaksnotatene »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen