Likevel er det noe veldig retor og besteforeldreaktig over denne retten, og kanskje vekker den gode sommerminner. Den er i hvert fall rask å lage og med ingredienser du med enkelthet får i hus.
Dagens rett

Foto: (Ragge Strand)
Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner
Seibiff er en klassisk fiskerett som med med stekte epler og tyttebærkrem får en ny vri.
15 Juli 2025 - 00:00
Seibiff med stekte epler og tyttebærkrem

Fremgangsmåte
- Vend fiskestykkene i en blanding av hvetemel, salt og pepper.
- Stek dem gyllenbrune i smør ller olje ved middels varme.
- Stek eplebåtene i den samme pannen.
- Tyttebærkrem:
- Visp fløte eller rømme halvstiv og bland forsiktig med tyttebærene. Smakt evt til med sukker om tyttebærene er usøtet.
- Server fisken med kokte nypoteter og gjerne en frisk salat ved siden av.
Her finner du mange deilige retter med sei
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå