Apéritifs Vinskole gir deg fem kvelders undervisning. Du skal smake deg gjennom ca. 50 viner med en av Norges beste forelesere. Det blir eksamen og diplom.

Apéritifs Vinskole

(gilaxia)

Apéritifs Vinskole gir deg fem kvelders undervisning. Du skal smake deg gjennom ca. 50 viner med en av Norges beste forelesere. Det blir eksamen og diplom.

Å kunne noe om vin blir stadig viktigere. Både å forstå hva vin er, hvordan den smaker og hvordan du velger riktig vin til mat. Nå tilbyr vi deg som tørster etter enda mer kunnskap om vin, å bli elev ved Apéritifs Vinskole.

 

Diplom ved fullført eksamen.

Gjennom fem kvelder over like mange uker med forelesninger og smaking av 50 viner, vil du lære mer om de viktigste hvite og røde druesortene. Du vil lære inngående om de største og viktigste vinregionene. 

Ikke minst vil du lære smaksteknikk og hvilke faktorer som påvirker vinens stil. Kurset avsluttes med eksamen og blindsmaking av én vin. Ved gjennomført eksamen får du utdelt diplom.

 

 

 

 

Foredragsholder Cathinca Dege.

Foredragsholder er Cathinca Dege. Hun er tidligere norgesmester i vinsmaking og har utdannelsen WSET Diploma. Den anbefales som forstudie til dem som ønsker å søke verdens mest prestisjefylte vinutdannelse, Master of Wine. Cathinca har reist rundt i de aller fleste vinproduserende land- og regioner i verden. Hun arbeider til daglig som foredragsholder, vinskribent,  vinkonsulent og foreleser vinstudentene ved Beverage Academy . Cathinca brenner for opplæring og formidling av vinfaget og deler velvillig av sin kunnskap med deg på Apéritifs Vinskole.

Kun 28 plasser

Apéritif Vinskole har kun 28 plasser, så her er det viktig at du er rask med påmeldingen. Forelesningene vil bli holdt på Thon Conference midt i Oslo sentrum fra kl 18-21 på følgende datoer:

Våren 2020: 

Mandag 13. januar, mandag 20. januar, mandag 27. januar, mandag 3. februar og mandag 10. januar. 

 Gå ikke glipp av muligheten til å løfte ditt kunnskapsnivå enda litt høyere.

Meld deg på i dag

Kommende kurs

Til toppen