Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder. Nå tilgjengelig i to deler med forskjellige temaer og nivå.

Apéritifs Vinskole del 1 og del 2

(gilaxia)

Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder. Nå tilgjengelig i to deler med forskjellige temaer og nivå.

Å kunne noe om vin blir stadig viktigere. Både å forstå hva vin er, hvordan den smaker og hvordan du velger riktig vin til mat. Nå tilbyr vi deg som tørster etter enda mer kunnskap om vin, å bli elev ved Apéritifs Vinskole.

På grunn av stor suksess er nå Apéritifs Vinskole tilgjengelig i to deler. Ler mer om de forskjellige kursene ved å lese videre.

Diplom ved fullført eksamen.

Del 1 – De viktigste druene

Gjennom fem kvelder over like mange uker med forelesninger og smaking av 42 viner, vil du lære mer om de viktigste hvite og røde druesortene og lære deg å gjenkjenne disse. Du vil også lære smaksteknikk og hvilke faktorer som påvirker vinens stil. Du får smake vin fra vinområder i og utenfor Europa.

Del 2 – De viktigste klassiske vinområdene

Dette kurset er egnet for den som har gjennomført Apéritifs Vinskole del 1 og den som er litt viderekommende i faget og ønsker å fordype seg i mer spesifikke områder. Temaer for dette er kurset vil være klassiske områder som Piemonte, Toscana, Bordeaux, Burgund, Tyskland og Østerrike – og de viktigste distriktene innenfor disse områdene. Viner fra disse områdene har vært viden kjent i århundrer.  På dette kurset vil du lære mer om hvorfor. Du vil lære mer om druer og vinstiler fra de enkelte områdene. På dette kurset smaker du totalt 37 viner. Du må imidlertid ikke ha gjennomført del 1 for å delta på del 2.

Foredragsholder Cathinca Dege.

Foredragsholder er Cathinca Dege. Hun er tidligere norgesmester i vinsmaking og har utdannelsen WSET Diploma. Den anbefales som forstudie til dem som ønsker å søke verdens mest prestisjefylte vinutdannelse, Master of Wine. Cathinca har reist rundt i de aller fleste vinproduserende land- og regioner i verden. Hun arbeider til daglig som foredragsholder, vinskribent,  vinkonsulent og foreleser for vinstudentene ved Beverage Academy. Cathinca brenner for opplæring og formidling av vinfaget og deler velvillig av sin kunnskap med deg på Apéritifs Vinskole.

Kun 28 plasser
Apéritif Vinskole har kun 28 plasser, så her er det viktig at du er rask med påmeldingen. Forelesningene vil bli holdt på Thon Conference i Universitetsgaten, midt i Oslo sentrum fra kl 18-21 på følgende datoer:

Del 1 våren 2020: 
Mandag 13. januar, mandag 20. januar, mandag 27. januar, mandag 3. februar og mandag 10. februar. 

Del 2 våren 2020: 
Mandag 24. februar, mandag 2. mars, mandag 9. mars, mandag 23. mars og mandag 30. mars.


Gå ikke glipp av muligheten til å løfte ditt kunnskapsnivå om vin enda litt høyere.

Meld deg på her


13. januar kl. 18:00
Apéritifs Vinskole Del 1
Kr 5450.00 Meld deg på
24. februar kl. 18:00
Apéritifs Vinskole Del 2
Kr 5450.00 Meld deg på

Kommende kurs

Til toppen