Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder.

Apéritifs Vinskole del 1

(gilaxia)

Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder.

Å kunne noe om vin blir stadig viktigere. Både å forstå hva vin er, hvordan den smaker og hvordan du velger riktig vin til mat. Nå tilbyr vi deg som tørster etter enda mer kunnskap om vin, å bli elev ved Apéritifs Vinskole.

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Se rabatten lenger ned på siden.

Diplom ved fullført eksamen.

Del 1 – De viktigste druene

Gjennom fem kvelder over like mange uker med forelesninger og smaking av 42 viner, vil du lære mer om de viktigste hvite og røde druesortene og lære deg å gjenkjenne disse. Du vil også lære smaksteknikk og hvilke faktorer som påvirker vinens stil. Du får smake vin fra vinområder i og utenfor Europa. 

Foredragsholder Cathinca Dege.

Foredragsholder er Cathinca Dege. Hun er tidligere norgesmester i vinsmaking og har utdannelsen WSET Diploma. Den anbefales som forstudie til dem som ønsker å søke verdens mest prestisjefylte vinutdannelse, Master of Wine. Cathinca har reist rundt i de aller fleste vinproduserende land- og regioner i verden. Hun arbeider til daglig som foredragsholder, vinskribent,  vinkonsulent og foreleser for vinstudentene ved Beverage Academy. Cathinca brenner for opplæring og formidling av vinfaget og deler velvillig av sin kunnskap med deg på Apéritifs Vinskole.


Apéritif Vinskole har begrenset med plasser, så her er det viktig at du er rask med påmeldingen. Forelesningene vil bli holdt på Thon Conference i Universitetsgaten, midt i Oslo sentrum fra kl 18-21 på følgende datoer:

Del 1 våren 2021: 
Mandag 4. januar, mandag 11. januar, mandag 25. januar, mandag 1. februar og mandag 8. februar. Klokken 18:00-21:00 alle dager.

 
Del 2 vil bli gjennomført høsten 2021. 

Gå ikke glipp av muligheten til å løfte ditt kunnskapsnivå om vin enda litt høyere.

Kommende kurs

Til toppen