Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Apéritifs Vinskole

(gilaxia)

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom.

Å kunne noe om vin blir stadig viktigere. Både å forstå hva vin er, hvordan den smaker og hvordan du velger riktig vin til mat. Nå tilbyr vi deg som tørster etter enda mer kunnskap om vin, å bli elev ved Apéritifs Vinskole.

Dette er Apéritif Vinskole

Diplom ved fullført eksamen.

Gjennom fem kvelder over seks uker i april og mai med forelesninger og smaking av nesten femti viner, vil du lære mer om de viktigste hvite og røde druesortene. Du vil lære inngående om de største og viktigste vinregionene. 

Ikke minst vil du lære smaksteknikk og hvilke faktorer som påvirker vinens stil. Kurset avsluttes med eksamen og blindsmaking av én vin. Ved bestått eksamen får du utdelt diplom.

 

 

 

 

Foredragsholder Cathinca Dege.

Foredragsholder er Cathinca Dege. Hun er tidligere norgesmester i vinsmaking og har utdannelsen WSET Diploma. Den anbefales som forstudie til dem som ønsker å søke verdens mest prestisjefylte vinutdannelse, Master of Wine. Dege har reist rundt i de aller fleste vinproduserende land- og regioner i verden. Hun arbeider til daglig som foredragsholder, vinskribent,  vinkonsulent og foreleser vinstudentene ved Beverage Academy . Dege brenner for opplæring og formidling av vinfaget og deler velvillig av sin kunnskap med deg på Apéritifs Vinskole.

Kun 35 plasser

Apéritif Vinskole har kun 35 plasser, så her er det viktig at du er rask med påmeldingen. Forelesningene vil bli holdt på Gamle Logen fra seks til ni følgende datoer: Onsdag 18. april, onsdag 25. april, onsdag 2. mai, tirsdag 8. mai og onsdag 23. mai.

Gå ikke glipp av muligheten til å løfte ditt kunnskapsnivå enda litt høyere. Meld deg på i dag

Til toppen