Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning med eksamen og diplom for kun 5450

Apéritifs Vinskole

(gilaxia)

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning med eksamen og diplom for kun 5450

I løpet av fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, får du betydelig innsikt i vinverdenens hemmeligheter.  Det hele avsluttes med eksamen og diplom. Begrenset antall plasser. Benytt sjansen.

Å kunne noe om vin blir stadig viktigere. Både å forstå hva vin er, hvordan den smaker og hvordan du velger riktig vin til mat. Nå tilbyr vi deg som tørster etter enda mer kunnskap om vin, å bli elev ved Apéritifs Vinskole.

Dette er Apéritif Vinskole

Diplom ved fullført eksamen.

Gjennom fem kvelder over like mange uker med forelesninger og smaking av 50 viner, vil du lære mer om de viktigste hvite og røde druesortene. Du vil lære inngående om de største og viktigste vinregionene. 

Ikke minst vil du lære smaksteknikk og hvilke faktorer som påvirker vinens stil. Kurset avsluttes med eksamen og blindsmaking av én vin. Ved gjennomført eksamen får du utdelt diplom.

 

 

 

 

Foredragsholder Cathinca Dege.

Foredragsholder er Cathinca Dege. Hun er tidligere norgesmester i vinsmaking og har utdannelsen WSET Diploma. Den anbefales som forstudie til dem som ønsker å søke verdens mest prestisjefylte vinutdannelse, Master of Wine. Cathinca har reist rundt i de aller fleste vinproduserende land- og regioner i verden. Hun arbeider til daglig som foredragsholder, vinskribent,  vinkonsulent og foreleser vinstudentene ved Beverage Academy . Cathinca brenner for opplæring og formidling av vinfaget og deler velvillig av sin kunnskap med deg på Apéritifs Vinskole.

Kun 35 plasser

Apéritif Vinskole har kun 35 plasser, så her er det viktig at du er rask med påmeldingen. Forelesningene vil bli holdt på Gamle Logen fra kl 18-21 på følgende datoer (du velger ett av to løp):

Høsten 2018: Torsdag 11. oktober, tirsdag 16. oktober, tirsdag 23. oktober, tirsdag 30. oktober og tirsdag 06. november.

Vinteren 2019:
Tirsdag 15. januar, tirsdag 22. januar, tirsdag 29. januar, tirsdag 5. februar og tirsdag 12. februar.

Gå ikke glipp av muligheten til å løfte ditt kunnskapsnivå enda litt høyere.

Meld deg på i dag

Meld deg på her


11. oktober kl. 18:00
Apéritifs Vinskole
Kr 5450.00 Meld deg på
15. januar kl. 18:00
Apéritifs Vinskole
Kr 5450.00 Meld deg på

Kommende kurs

Til toppen