Smak flere hundre spanske viner

Gå ikke glipp av dette utrolige arrangementet der du kan oppleve det beste av hva et av verdens viktigste vinland har å tilby!

Spania - bare navnet får det til å bruse lidenskapelig i årene! Lidenskap er også noe de tar med seg inn i vinmakerkunsten og områder som Rioja, Rias Baixas, Priorato, Navarra og Ribera del Duero er blitt velkjente for de fleste av oss.
 
Lange tradisjoner
I flere tusen år har det blitt laget vin i dette spennende landet, og denne kvelden har vi samlet en rekke spennende produsenter til en fabelaktig smaking av deres utsøkte viner.
 
Her kan du møte gamle kjente, eller finne nye spennende bekjentskaper, lære mer om de enkelte vinene og møte menneskene bak disse.
 
Du vil i løpet av denne kvelden ha muligheten til å kunne smake flere hundre forskjellige viner!
 
Pass på å ikke gå glipp av denne utrolige kvelden - ta med deg venner, kjente og kollegaer og bli med oss på en fabelaktig rundreise inn i Spanias spennende vinverden på arrangementet "Viner fra Spania" !
 
Arrangementet er et samarbeid mellom Den Spanske Ambassade, Handelsavdelingen og Apéritif. è Meld deg på her (klikk) (fulltegnet - venteliste)
 
Dette arrangementet er nå fulltegnet, men du kan registrere deg på venteliste. Vi vil da kontakte deg straks vi kan tilby deg plass(er).

Tid: 6. mars 2007 kl. 19.00 - 21.30
Pris: kroner 200,- inkl. mva
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 060307 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 01.03.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Til toppen