Smak Grand Cru Chablis fra 2005

Vær blant de første i verden til å smake Grand Cru-vinene fra den fantastiske 2005-årgangen i Chablis.

Union des Grands Crus de Chablis består av 13 produsenter med Grand Cru-vinmarker i dette berømte området.
 
Årlig presenteres den siste årgangen for et eksklusivt publikum gjennom kun tre smakinger på verdensbasis. I år er det den vidunderlige 2005-årgangen som lanseres og de tre smakingene avholdes i London, Bordeaux og Oslo !
 
Historisk smaking
For første gang i historien er alle de tretten produsentene samlet til et arrangement her i Norge. Denne kvelden vil du være blant de første i verden som får anledning til å smake deres fantastiske viner fra 2005.
 
Norge er spesielt utvalgt som et kjerneområde for Chablis-produsentene, ikke minst på grunn av vår store forkjærlighet for området, og vår forståelse for jordsmonnets påvirkning på vinene og for Chablis i sin helhet.
 
Verdenskjent
Vi vil også få besøk av flere av de fremste personlighetene fra dette spennende området - til nå er følgende bekreftet:
 
• Romain Bouchard fra Domaine Bouchard
• Hervé Tucki fra La Chablisienne
Didier Seguier fra William Févre
Michel Laroche fra Domaine Laroche
• Francois Servin fra Domaine Servin
• Vincent Tremblay fra Domaine Gerard Tremblay
 
I tillegg stiller følgende produsenter:
 
Collet Jean & Fils - Joseph Drouhin - Chateau Longdepaquit - La Moutonne - Louis Moreau - Domaine Simonnet-Febvre - Château de Viviers
 
Eksklusiv invitasjon
Vi har gleden av å kunne invitere et lite antall av våre lesere til denne utrolige smakingen, der du vil kunne smake ikke bare alle deres Grand Cru viner i 2005-årgangen, men også flere 1er Cru og Chablis av ypperste klasse.
 
For å gi deg en optimal opplevelse av de fantastiske vinene, benytter vi oss av vinglass fra Riedel , spesialdesignet nettopp for viner fra Chablis.
 
Les mer om Chablis på denne siden (klikk).
 
Gå ikke glipp av dette historiske arrangementet med det beste av hva Chablis kan fremvise.
 
è Meld deg på her (klikk)   (fulltegnet - venteliste)
 
Dette arrangementet er nå fulltegnet, men du kan registrere deg på venteliste. Vi vil da kontakte deg straks vi kan tilby deg plass(er).

Tid: 5. mars 2007 kl. 19.00 - 21.00
Pris: kroner 395,- inkl. mva
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
 
Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 050307 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 01.03.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Kommende kurs

Til toppen