Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo 20. mars

Smak ikoniske viner fra California
Foto: (Istock - mythja)

Smak ikoniske viner fra California

Den 20. mars har du muligheten til å bli bedre kjent med den anerkjente vinprodusenten Sanford når du får smake på ikke mindre enn 7 av deres viner.
05 Januar 2024 - 09:48

Bli med på en eksklusiv vinsmaking på Vinoteket – møteplassen for alle vinelskere. Denne kvelden vil 25 personer få en unik mulighet til å møte Head Connoisseur hos Sanford, Chuck Cramer, og nyte noen av deres beste viner.

I 1971 ble de første vinmarkene plantet på Sanford Winery. I over 40 år har denne ikoniske vingården satt standarden for kvalitet i regionen og er hjemstedet for de eldste Pinot Noir-vinstokkene. Eiendommen eies og dyrkes nå av Terlato-familien. I over 70 år har Terlato-familien bidratt til vekst og formingen av vinindustrien i USA. Gjennom fire generasjoner har familiens lidenskap og forpliktelse til kvalitet skint gjennom i de fantastiske vinene som de har brakt til vinelskere over hele verden.

Denne vinen får druer fra to av Santa Barbaras mest ettertraktede vinmarker 

En av Californias viktigste vingårder. Foto: Sanford

Sanford & Benedict Vineyard er anerkjent som en av de fem mest betydningsfulle og ikoniske vingårdene i California av Wine Enthusiast. Vingården er kjent både for sin historiske betydning og kvaliteten på vinene de produserer. Sta Rita Hills AVA (underområde til Santa Barbara) har, takket være nærheten til Stillehavet, et av verdens kjøligste klimaer for druedyrking. Dette gir druene en sjelden kombinasjon av full modenhet, konsentrasjon, utmerket struktur og mineralitet. Sanford Winery har som mål å skape harmoni i vinmarkene, og de jobber for å pleie balanserte vinstokker i et naturlig økosystem. Denne tilnærmingen resulterer i naturlig sunne vinstokker som produserer druer av høyeste kvalitet.

Gå ikke glipp av denne unike sjansen til å smake på deilige viner fra California. På grunn av begrenset antall plasser er det viktig å sikre deg din plass – så bestill billett i dag!

Sanford.png [63.15 KB]
Endringer kan forekomme

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her