Sommerlig røverkjøp

Denne italienske rødvinen er som skapt for sesongens varierte vinbehov.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Den er også perfekt til uformelle sammenkomster som grilling , hageparties , terrasse- og svabergkos, picnic , og alt det andre vi bedriver tiden med nå når nettene snart er på sitt lyseste.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Også i boks
Dessuten er den perfekt å serveres lett avkjølt slik at den kan nytes på dager som egentlig ikke ber om rødvin. Og så er den økologisk og dermed veldig tidsriktig. Og hva mer er, den finnes også i boksversjon .

Men selv sverger jeg til flasken. Den har nemlig enda mer av alt det gode som finnes i denne vinen, som supersaftig kirsebærfrukt og et behagelig bitt.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Colle del Duca Montepulciano d'Abruzzo 2007

Produsent:
Agriverde
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Abruzzo
Pris:
114,90 kr
Varenummer:
4947001
86 Poeng
Les smaksnotatene »

Colle del Duca Montepulciano d'Abruzzo 2007

Produsent:
Agriverde
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
3.000l
Land:
Italia
Område:
Abruzzo
Pris:
349,00 kr
Varenummer:
5027501
85 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen