Svalbarddrinken

Drinker bygger gjerne på erfaring, men drinkboka som Eli Kari Gjengedal har gitt ut viser oss at det kanskje er mer enn ren miksing av ingredienser som skal til for å lage en vellykket drink. En bok som nok kommer til å ligge under mangt et juletre nå fremover.

  I boka Cocktail gir Eli Kari Gjengedal sine beste tips for å få til eit vellykka selskap. Boka inneheld oppskrifter på 44 drinkar - med og utan alkohol. Eli Kari krydrar det heile med selsomme historier frå sine nesten 20 år i utelivsbransjen. Ho kan smykka seg med titlar som garderobedame, ryddehjelp, oppvaskhjelp, dørvakt, servitør, hovmeister og bartender. Boka og oppskriftene er delt inn etter dei fire årstidene så her er det duka for ein heilårsfest.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Svalbard

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

2 cl

Fremgangsmåte

Hiv alt i shakeren og rist i veg. Fargen vert danna av Pisang Abonlikøren og fløyten. Den er fløyelsmjuk på tunga og gjer godt i magen.

Best resultat får du om du brukar bre-is. Bur du rett ved ein bre, er det intet problem. Pynt med eit eldraudt coctailbær.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen