Svenske ved roret på Tjuvholmen

Svenske ved roret på Tjuvholmen

Marcus Majewski skal styre ved Stordalen-hotellet The Thief på Tjuvholmen i Oslo.
15 Mai 2012 - 13:47

Når gjestene ankommer hotellet The Thief på Tjuvholmen den 13. januar i 2013, vil de bli hilst velkommen av den nye Thief Executive Officer, Marcus Majewski.
35-åringen har flere år bak seg som hotelldirektør på Clarion Hotel Stockholm.

– Jeg trivdes veldig bra på Clarion Hotel Stockholm, men da jeg fikk høre om det The Thief ble fristelsen for stor. Oslo har mange fantastiske hoteller, men har manglet et boutiquehotell som holder høyt internasjonalt nivå. Det har Oslo fått med The Thief. Da jeg fikk muligheten til å være hotelldirektør, var jeg bare nødt til å gripe den, sier Marcus Majewski i en pressemelding.

Marcus Majewskis kjærlighet for hotelldrift startet da han som 15 åring ryddet av bordene på Savoy Hotell i Malmø. Siden har han vært innom alle deler av hotelldrift.

– Jeg har jobbet som renholder, bartender, hovmester, resepsjonist, konferansesjef og hotellsjef. Jeg har elsket hvert øyeblikk og verdsatt alle opplevelsene. De siste 10 årene har vært en fantastisk reise i Nordic Choice Hotels, og nå starter en ny etappe på dette eventyret, sier Majewski.

Han har som mål å løfte The Theif helt opp i verdenstoppen.

– Det blir et fantastisk hotell. Og vi skal være ydmyke og lytte til våre gjester for å kunne levere den absolutt beste hotellopplevelsen i Oslo, ja kanskje til og med i Norden.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her