Ta en sherry med oss på lørdag 17. mars

Vi anbefaler at du dropper alt du har tenkt å gjøre på lørdag ettermiddag den 17. mars. La det bli en ettermiddag uten om det vanlige, en riktig dekadent ettermiddag. Smak sherry. Ikke den som tante Kari serverer på bursdagen sin, men noe av det beste som lages av sherry og som kommer til å sette gane og nese i skikkelige vibrasjon. Tør du på en lørdag?

Den anerkjente sherrybodegaen Valdespinos norske direktør, William Fløistad og Apéritif inviterer deg med på en reise til Jerez og Andalucia. Området som er like berømt for sin sherry som for sin flamenco og tyrefekting. Denne gangen er det drikkevarene vi konsentrerer oss om. Sherry er et langt mer spennende produkt enn det ufortjent gammelmodige inntrykket mange har. Selv den letteste fino er mer sammensatt og kompleks enn de fleste hvitviner.

Og Valdespinos sherryer fra den tørre elegante Fino Inocente til den vellagrete og intenst søte El Candado Pedro Ximenez, er blant de aller mest komplekse og klassiske som lages. Du får anledning til å bli kjent med hele 8 sherryer deriblant noen skikkelige sjeldenheter. Alt for bare 298 kroner. Du har faktisk råd til å invitere med noen venner også. Som et annerledes alternativ til lørdagens cafébesøk.

Lørdag den 17. mars kl. 15.00 til ca 17.00 Sted: Festsalen, Oslo Militære Samfund Pris: kr 298

Meld deg på her

Les mer om sherry

Kommende kurs

Til toppen