Drikke
Tekniske problemer ved bestilling

Tekniske problemer ved bestilling

Gavekort kan nå bestilles, men vi har dessverre temporære problemer med kurspåmelding. Dette skal rettes innen kort tid. Les hvordan du holder deg oppdatert.
Redaksjonen
27 November 2011 - 14:45

I forbindelse med oppdatering av våre nettsider har vi dessverre fått noen tekniske problemer med bestillingsfunksjonene våre.

Dette medfører at du beklageligvis ikke får logget deg inn på våre sider for bestilling av deltakelse på kurs. Vi beklager dette på det sterkeste, og våre teknikere jobber for fullt for å rette denne saken.

Gavekort kan du imidlertid bestille igjen!

Grunnet sakens kompleksitet har vi fått beskjed om at bestillingsløsningen vil være tilgjengelig igjen så snart som mulig.

De tekniske problemene har også hatt en innvirkning på kursplanen for 2012 som skal oppdateres samtidig med bestillingsfunksjonen.

Vi oppdaterer deg

Vi har full forståelse for at det for deg som bruker kan være svært frustrerede å gå inn på sidene våre, finne et kurs eller gavekort som man ønsker å bestille for siden å ikke komme inn for å få bestilt dette. 

Dersom du sender oss en e-post skal vi sende deg en oppdatering så snart bestillingsfunksjonen er oppe igjen. Send oss en mail ved å klikke på denne lenken:

Jeg vil gjerne holdes oppdatert på når bestillinger via Apéritif er mulig igjen

Vi i Apéritif beklager på det sterkeste de tekniske problemene og vi jobber for fullt for å rette dette.

Med vennlig hilsen

Gaute Gusrud
Event Manager

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Franske kultviner nå også på polet
+
Godbiter i pollisten

Franske kultviner nå også på polet

Dette er viner som franskmennene helst vil ha for seg selv.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det beste Jura-kjøpet av alle
+
Ukens vin

Det beste Jura-kjøpet av alle

Jura-chardonnay med eller uten bobler til utrolig gunstig pris er velkomment i januar.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
+

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer

På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende
+
Tester

Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende

Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Franske kultviner nå også på polet
+
Godbiter i pollisten

Franske kultviner nå også på polet

Dette er viner som franskmennene helst vil ha for seg selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det beste Jura-kjøpet av alle
+
Ukens vin

Det beste Jura-kjøpet av alle

Jura-chardonnay med eller uten bobler til utrolig gunstig pris er velkomment i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en festmiddag med kalkun midt i uka
Dagens rett
Kalkunbiff på risotto med tomatsalsa

By på en festmiddag med kalkun midt i uka

Med kalkunfilet får du et lettlaget festmåltid midt i uka. Prøv denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
+

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer

På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her