Tekniske problemer ved bestilling

Tekniske problemer ved bestilling

Gavekort kan nå bestilles, men vi har dessverre temporære problemer med kurspåmelding. Dette skal rettes innen kort tid. Les hvordan du holder deg oppdatert.

I forbindelse med oppdatering av våre nettsider har vi dessverre fått noen tekniske problemer med bestillingsfunksjonene våre.

Dette medfører at du beklageligvis ikke får logget deg inn på våre sider for bestilling av deltakelse på kurs. Vi beklager dette på det sterkeste, og våre teknikere jobber for fullt for å rette denne saken.

Gavekort kan du imidlertid bestille igjen!

Grunnet sakens kompleksitet har vi fått beskjed om at bestillingsløsningen vil være tilgjengelig igjen så snart som mulig .

De tekniske problemene har også hatt en innvirkning på kursplanen for 2012 som skal oppdateres samtidig med bestillingsfunksjonen.

Vi oppdaterer deg

Vi har full forståelse for at det for deg som bruker kan være svært frustrerede å gå inn på sidene våre, finne et kurs eller gavekort som man ønsker å bestille for siden å ikke komme inn for å få bestilt dette. 

Dersom du sender oss en e-post skal vi sende deg en oppdatering så snart bestillingsfunksjonen er oppe igjen. Send oss en mail ved å klikke på denne lenken:

Jeg vil gjerne holdes oppdatert på når bestillinger via Apéritif er mulig igjen

Vi i Apéritif beklager på det sterkeste de tekniske problemene og vi jobber for fullt for å rette dette.

Med vennlig hilsen

Gaute Gusrud
Event Manager

Kommende kurs

Til toppen