Torsk à la noble dame

Igjen er det fiskemåltid på menyen og denne gang er det en torskeoppskrift du får. Harald Osa serverer en oppskrift fra hans nye kokebok. Både rødt og hvitt passer godt i glasset, noe som egentlig er ganske så uvanlig. Forsøk disse vinene selv og se om du er enig med oss!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Torsk à la noble dame

Fremgangsmåte

Fisken rengjøres, og filetene skjæres fra skinn og ben, legges i et godt smurt ildfast fat. Mellom stykkene drysses persille, salt og pepper, vin, sitronsaft og fiskekraft. Smøret deles i småstykker og legges oppå fisken. Fatet settes inn i ovnen i en panne med kokende vann; dampes i 20-30 minutter. Anrettes i det fatet den er kokt i, og overdrysses med meget finhakket persille.

Følger du Harald Osas råd som følger med denne oppskriften, er du garantert et vellykket resultat. Retten serveres med små, kokte mandelpoteter og gjerne smørdampet purreløk.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen