Trygt, oversiktlig og enkelt

Apéritif har tilrettelagt en ny og bedre bestillingsløsning for deg.
Redaksjonen
24 Januar 2008 - 12:56

Nå er det enda sikrere, enklere og mer oversiktlig å bestille kurs, gavekort og produkter hos Apéritif.
 
Det nye bestillingssystemet gjør nemlig at siden du bestiller og betaler tjenesten i én og samme operasjon, er garantert plass.
 
Én registrering
For å benytte deg av det nye bestillingssystemet må du registrere deg i vårt system.
 
All informasjon du legger inn her vil bli behandlet konfidensielt, og vil selvfølgelig ikke bli spredt til en tredjepart.
 
Du trenger ikke lenger bekymre deg om at du må legge inn din kontaktinformasjon for hver gang du foretar en bestilling.
 
På din egen side får du nå en fullstendig oversikt over hvilke bestillinger du har foretatt.
 
Trygg betaling
Kjøp av produkter og tjenester fra Aperitif AS sine nettsider skjer pr kredittkort (Visa og MasterCard), via Netaxept sitt system.
 
Netaxept garanterer for sikkerheten til dine data. Netaxept lagrer dine personlige opplysninger i en database beskyttet med brannmurer.
 
Tredjepart vil ikke få tilgang til dine personopplysninger eller kredittkortnummer.
 
Bekreftelse og kvittering
Med det nye systemet får du automatisk tilsendt en kvittering til din e-postadresse som gir deg all informasjon om din bestilling. Denne kvitteringen er også godkjent for regnskap.
 
Dersom et kurs er fulltegnet får du likeledes en direkte beskjed om at du er satt på venteliste.
 
Les mer om Netaxept og vilkår for kjøp av produkter og tjenester gjennom Apéritif på denne siden.
 
Venteliste ved fulltegnede kurs
Når et kurs er fulltegnet settes det opp en venteliste. Du får klar beskjed om dette når du forsøker å melde deg på.
 
Vi tar kontakt med de som står på ventelisten så snart vi får ledige plasser til dette arrangementet.
 
En påmelding på ventelisten er uforpliktende og betaling skjer først ved tildeling av plasser fra Apéritif. Du vil da motta en e-post med lenke til betaling av din påmelding.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik skaper du feststemning på en tirsdag: Krydderstekt laks med ovnsbakte rotgrønnsaker
Dagens rett

Slik skaper du feststemning på en tirsdag: Krydderstekt laks med ovnsbakte rotgrønnsaker

Med denne vrien på en hverdagslig laksemiddag, skaper du fest selv midt i uka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her