Guinness er et veldig mĂžrkt, men ikke sterkt Ăžl. Om du skulle slumpe Ă„ ha rester av sterkere Ăžltyper, gĂ„r det veldig bra Ă„ bruke dem i stedet for Guinness. Men ikke bruk Ăžl med uttalt humlekarakter, det vil vri smaken pĂ„ kaken i en annen retning. Ălets bidrag til denne kakeoppskriften er de mĂžrke sjokolade- og kaffetonene fra malten.Â
Du behÞver heller ikke bekymre deg for alkoholen, den fordamper under bakeprosessen. SÄ kaken kan nytes av bÄde barn og sjÄfÞrer.
I denne oppskriften er det en luftig glasur pĂ„ toppen. Den skal illustrere det fine skummet du fĂ„r nĂ„r du heller opp en Guinness. Men du kan selvsagt velge en annen type topping - eller ingen - om du foretrekker det.Â
Og denne oppskriften kan altsĂ„ fint lages som muffins. Da blir steketiden kortere, rundt 15 minutter.Â
For enda mer pÄskepreg pÄ muffinsene, prÞv denne oppskriften
Neste gang du skal bake brownies, prĂžv denne oppskriften med mĂžrkt Ăžl