UKENS KAKE: Med en slik kokosrullekake til kaffen får du akkurat passe førjulsstemning

Ukens kake Glutenfri kokosrullekake

(Bilde: Peter Kam)

Med en slik kokosrullekake til kaffen får du akkurat passe førjulsstemning

Og du trenger ikke sukker i kaffen, for denne kokosrullen er mer enn søt nok.

Guilty pleasures heter det når du unner deg noe som du strengt tatt ikke har godt av. Denne kokosrullekaken er en slik. Best av alt er at den er utrolig rask å lage. Og for alle som velger glutenfritt, tilfredsstiller den alle krav til det. 

Se våre andre oppskrifter på rullekake

Få ukentlig kaketips: Abonner på vårt gratis nyhetsbrev  

Glutenfri kokosrull

Antall porsjoner

8

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

3 stk
0.75 dl
Til kaken:
0.5 dl
Fyll:
100 g

Fremgangsmåte

Pisk eggedosis av egg, sukker og vaniljesukker. Bland sammen de øvrige ingrediensene og vend dem inn i deigen.

Bre deigen ut på smurt bakepapir i en langpanne. Stek i ovnen på midterste rille ved 250 °C i ca. 5 minutter.

Strø kokosmasse og sukker på kaken før den vendes over på et bakepapir. 
Bland sammen ingrediensene til fyllet og bre det over kaken. Rull sammen fra langsiden.

Oppbevares i kjøleskap.

Lyst på flere kakeoppskrifter? Her finner du veldig mange

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: Peter Kam

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Til toppen