Ukens vin
Knallkjøp i magnum – og i vanlig flaske

Knallkjøp i magnum – og i vanlig flaske

Denne argentinske klassikeren er nå i toppform, og tilgjengelig også i magnum.
Aase E. Jacobsen
25 Juli 2017 - 14:25

Carrascal 2013 er Bodega Weinerts rimeligste vin i Norge, men har likevel et langt mer seriøst uttrykk enn øvrige rimelige argentinere. Så er den heller ikke en billigvin, men bygd over samme lest som de andre vinene fra Weinert.

Les mer om den spesielle filosofien bak disse vinene

Det betyr viner som har fått noen år før de lanseres, og som ikke minst tåler mange år i flaske. Det gjelder i særlig grad magnumutgaven av denne vinen som er rett og slett knallgod.  

Den er ikke uventet litt mer lukket enn normalflasken. Felles har de det tydelige jordsmonnspreget samt gode bærfrukten. I det hele tatt en veldig klassisk vinstil som sjelden skuffer. Server vinen til sommerens gode grillretter med rødt kjøtt eller spar den til høsten når viltet skal tilberedes. 

Hvis du vil ha tips om flere slike viner, sørg for å registrere deg for våre nyhetsbrev 

  • Produsent:
    Bod. y Cavas de Weinert
    Utvalg:
    Basisutvalget
    Volum:
    0.75l
    Land
    Argentina Argentina
    Område:
    Mendoza
    Pris:
    209.90 kr
    Varenummer:
    3240401
    87 POENG
    Weinert Carrascal
  • Produsent:
    Bod. y Cavas de Weinert
    Utvalg:
    Uten utvalg
    Volum:
    1.50l
    Land
    Argentina Argentina
    Område:
    Mendoza
    Pris:
    329.90 kr
    Varenummer:
    3240405
    87 POENG
    Carrascal
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her