Dagens rett

Urtebakt torsk

En spesiell og spennende fiskerett er hva du får servert i dag. Med reker og urter blir torskesmaken godt tilpasset den uvanlig vellykkede vinen vi anbefaler til retten. Det dreier seg nemlig om en eksepsjonelt lavt priset og deilig hvitvin fra Bordeaux.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Urtebakt torsk

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 175 grader. Smør en ildfast form. Legg fiskefileten i, og press sitron over. Dryss over litt salt og hvit pepper. Rør sammen de finhakkede urtene, løken og rømmen, og fordel over fisken. Bak i stekeovn ca 15 minutter.

Fordel rekene over i det siste minuttet, de skal bare akkurat bli varme. Serveres med råkost og nykokte poteter. I stedet for poteter kan du bruke f.eks. villris eller godt brød.

Tips: Husk å la tørket urtekrydder få tid til å sette smak på retten.

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen