Slik lager du saftig fisk og kraft til en god saus samtidig
Det å pakke inn fisk i folie eller matpapir har veldig mye for seg, bare sjekk denne oppskriften.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det å pakke inn fisk i folie eller matpapir har veldig mye for seg, bare sjekk denne oppskriften.
Les hele sakenTorsk er i aller høyeste grad med i den gruppen vi kaller våre flotteste matfisker. Årsaken er at den har et større potensial til variasjon enn mange andre fiskeslag.
Les hele sakenHer er alle smakene med i rikt monn, men den er enklere å lykkes med enn hjemmelaget sushi.
Les hele sakenTorsk eller skrei dampet i hvitvin med en syrlig saus med sennep og dill er en veldig god kombinasjon.
Les hele sakenTorsk er fantastisk smaksrik og anvendelig og for mange favoritt nummer én. Spesielt nå som skreien fyller fiskediskene. Her har vi samlet en rekke gode tips og oppskrifter.
Les hele sakenOg så tar den bare et drøyt kvarter å lage.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenDet blir nesten som en forsmak på julaften.
Les hele sakenSpennende tilberedning av torsk er hva som venter deg i denne utgaven av Dagens rett. Raskt å tilberede, friskt og lekkert.
Les hele sakenTorsk er svært så vinvennlig. Derfor får du forslag til både rødt og hvitt vinfølge.
Les hele sakenTorsken blir enda bedre med en lett kremet pestosaus på toppen - en enkel, men velsmakende vri på hverdagsmiddagen.
Les hele sakenSmør og torsk er uatskillelige, men det er mulig å øke raffinementet fra den hverdagslige måten å servere torsken på. Det holder å si beurre blanc, for å gi vann i munnen.
Les hele sakenFor med den klassiske ratatouillemiksen som tilbehør blir det mye god smak.
Les hele sakenEnten du bruker torsk eller skrei tar den en spennende retning med denne sausen.
Les hele sakenVillkveite som bader i safranduftende buljong er en lekker kombinasjon.
Les hele sakenDen har bare de helt nødvendige ingrediensene for at den skal smake riktig godt.
Les hele sakenNår du saltbaker torsken, blir den perfekt varmebehandlet. Du kan velge om du vil ha med skinnet eller ei.
Les hele sakenI denne oppskriften kombineres den spanske tapasklassikeren patatas bravas med torsk.
Les hele sakenHer er nemlig mye smak både i paneringen og i tilbehøret. Og det hele er likevel klart på under en halvtime.
Les hele sakenDet er den en søritalienske chilipølsen nduja som setter sitt definitive særpreg på denne torskeretten.
Les hele sakenEn ratatouille gir torsken smak av Middelhavet - lettvint og populært innslag på middagsbordet en tirsdag i september.
Les hele sakenKokt fisk er ikke alles favoritt, men det kan du enkelt endre på med denne oppskriften.
Les hele sakenVi lengter etter vår, men nyter vinterens delikatesser så mye vi kan. Prøv denne lekre oppskriften som er perfekt for en dag som denne.
Les hele sakenDu kan selvsagt bruke annen type fisk - eller lage burritosene vegetariske. Godt blir det uansett.
Les hele sakenDenne retten gjør deg glad på mange måter. Her får du vite hvorfor.
Les hele sakenGod sjømat har så mye egensmak at det trengs ikke så mange ingredienser. Som i denne oppskriften.
Les hele sakenMed skrei til middag blir det fest selv midt i uka. Dagens ukompliserte oppskrift gjør ekstra krus på denne fantastiske råvaren. Men du kan fint bruke vanlig torsk. Nydelig smaker det uansett.
Les hele sakenHar du fersk torsk og gode rotfrukter, har du det beste utgangspunkt for et fantastisk måltid. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDenne enkle, men velsmakende retten kan lages med såvel fersk som lettsaltet fisk. Eller rester fra tidligere middager.
Les hele sakenDenne herlige torskeoppskriften er bare begynnelsen på det som kan bli mange gode matopplevelser for deg og dine.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenGi sommeren en pangstart med en kulinarisk opplevelse. Nyt deilig fransk mat og vin i kunstneriske omgivelser.
Les hele sakenKokk og TV-personlighet Ole Martin Alfsen, tar med seg fantastiske viner og sitt kjente, gode humør og gir deg en smakfull start på sommeren.
Les hele sakenMen det er ikke bare "ekte" gin tonic som ruler i mai, også en urnorsk vodka, flere akevitter og noen riktig så eksklusive sidere, er verd å rydde plass til.
For her er det mye godt nytt i både normal- og magnumflasker - og ikke minst til gode priser.
Prisene på musserende viner øker, og da er det en god trøst at det fortsatt finnes riktig gode kjøp. Som denne, og fra andre områder enn Champagne. Det er bare noe av det du får ved å klikke deg inn.
Så mye godt og seriøst du kan velge blant, gjør at valget av vin i boks ikke lenger har noe med at den er lett å putte i feriebagasjen. Med på kjøpet sparer du miljøet for karbonutslipp.
5300 kroner er ikke billig, men sammenlignet med hva denne vinen går for internasjonalt er prisen en brøkdel. Den er et av få unntak, for de fleste rieslingene er innafor manges budsjett.
Den kremaktige og lett syrlige smaken på snøfriskparfaiten smaker fortreffelig med sommerens friske bær.
Les hele sakenChrister Andersson og Anna Karenina Anda Barron har med Empress laget et livsverk av sin hobby og lidenskap, til glede for alle som trenger et mer komplekst alkoholfritt alternativ.
Les hele sakenOm du ikke har oppdaget at salater kan lages mettende, får du et bevis på det her. Aubergine gjør jobben. Og om du ikke vil ha kjøtt, dobler du bare mengden aubergine.
Les hele sakenRabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
Les hele sakenFredag er ukeslutt, og for mange står kylling på menyen. Gi den litt ekstra smakshjelp med denne enkle oppskriften.
Les hele sakenAligoté er ikke lenger plassert i annendivisjon når den er så kompleks som i dette tilfellet.
Les hele saken