En slik fiskerett vil alle ha
Torsk, skrei eller annen hvit fisk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Torsk, skrei eller annen hvit fisk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.
Les hele sakenMed en god skorpe av persille, hasselnøtter og loff, blir torsken saftig helt fram til den skal spises.
Les hele sakenPrinsefisk er nytrukket torsk i en fyldig og luftig hvit saus. Mat for kongelige, og navnet har en slik forklaring.
Les hele sakenTorsk/skrei kan tilberedes på mange vis, noe dagens middagsforslag viser til fulle. En spennende fiskerett som gir smaken av torsk en ekstra dimensjon.
Les hele sakenFølg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenTorsk er en sikker vinner fra fiskedisk eller fryseboks. Når den får følge av en smaksrik "paella" basert på det du har i kjøleskapet, er seieren sikret.
Les hele sakenTorsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNovember er en kald og grå måned. Farger på tallerkenen piffer opp, og denne nudelsuppa får hjel av litt chili til et ekstra kick.
Les hele sakenTorsk fra fiskedisk eller fryser får en litt uvant karakter når den serveres med en sursøt saus.
Les hele sakenFisk som bakes i form har en lei tendens til å appellere bredt. Spesielt om det er et lag av ost på toppen.
Les hele sakenDet gamle uttrykket frisk som en fisk kan med fordel gjeninnføres. Her får du fisk og deilige grønnsaker i skjønn forening.
Les hele sakenFisk og grønnsaker er det vi skal spise mer av framover. Hvis du tror det betyr et kjedelig eller komplisert kosthold, må du tro om igjen.
Les hele sakenRetten klarer seg utmerket godt med bare torsk og salsa verde. Men kjører du løpet helt ut, blir du rikelig belønnet.
Les hele sakenOm du bruker torsk,, sei eller annen fisk, er hipp som happ. Her er det tilberedningen og tilbehøret som gjelder. I
Les hele sakenEt spennende fiskemåltid uten store investeringer er dagens rett. Her finner du både fisk og muslinger i skjønn forening med egg, erter og asparges, noe som selvsagt gjør måltidet ekstra smakfullt.
Les hele sakenSjelden smaker torsken så godt som akkurat nå. Men den er blitt veldig dyr, derfor gjelder det å spe den ut mest mulig. Det er gjort i denne oppskriften.
Les hele sakenTorsk er hovedingrediensen i denne retten og her får den virkelig svømme gode smaker.
Les hele sakenTorsk er en svært anvendelig fiskesort, og trives godt under et dekke av ost og sennep som her.
Les hele sakenDenne retten kan like lett lages ute i skog og mark, som hjemme på kjøkkenet. Det er ikke for sent å planlegge festmåltider i naturen. .
Les hele sakenMed sprøtt dekke av urter og hvitløk blir torskemiddagen uvanlig vellykket. Og en fin introduksjon til hverdagen som venter.
Les hele sakenFor med den klassiske ratatouillemiksen som tilbehør blir det mye god smak.
Les hele sakenDet å pakke inn fisk i folie eller matpapir har veldig mye for seg, bare sjekk denne oppskriften.
Les hele sakenTorsk er i aller høyeste grad med i den gruppen vi kaller våre flotteste matfisker. Årsaken er at den har et større potensial til variasjon enn mange andre fiskeslag.
Les hele sakenHer er alle smakene med i rikt monn, men den er enklere å lykkes med enn hjemmelaget sushi.
Les hele sakenTorsk eller skrei dampet i hvitvin med en syrlig saus med sennep og dill er en veldig god kombinasjon.
Les hele sakenTorsk er fantastisk smaksrik og anvendelig og for mange favoritt nummer én. Spesielt nå som skreien fyller fiskediskene. Her har vi samlet en rekke gode tips og oppskrifter.
Les hele sakenOg så tar den bare et drøyt kvarter å lage.
Les hele sakenDet blir nesten som en forsmak på julaften.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.
Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.
Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.
Les hele sakenVannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.
Les hele saken70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.
Les hele sakenMens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.
Les hele sakenFagskolen i Vikens utdanningstilbud Norsk tradisjonsdrikke som reiselivsprodukt er skredderskydd behovet til norsk reiseliv, og tar opp nye studenter i høst.
Les hele sakenOg ingrediensene finner du på et pol nær deg.
Les hele saken