Slik kan også fiskegrateng lages
Å gratinere fisk er en velkjent måte å få hele familien til å spise fisk.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Å gratinere fisk er en velkjent måte å få hele familien til å spise fisk.
Les hele sakenDet er ingen motsetning mellom superrask og god. Det er dagens ganske hverdagslige oppskrift et bra eksempel på.
Les hele sakenDet blir full fest selv på en tirsdag med denne veldig tradisjonelle oppskriften med fersk torsk. Som serveres kokt med gulrotstuing og bacon
Les hele sakenTorsk, skrei eller annen hvit fisk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.
Les hele sakenMed en god skorpe av persille, hasselnøtter og loff, blir torsken saftig helt fram til den skal spises.
Les hele sakenPrinsefisk er nytrukket torsk i en fyldig og luftig hvit saus. Mat for kongelige, og navnet har en slik forklaring.
Les hele sakenTorsk/skrei kan tilberedes på mange vis, noe dagens middagsforslag viser til fulle. En spennende fiskerett som gir smaken av torsk en ekstra dimensjon.
Les hele sakenFølg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenTorsk er en sikker vinner fra fiskedisk eller fryseboks. Når den får følge av en smaksrik "paella" basert på det du har i kjøleskapet, er seieren sikret.
Les hele sakenTorsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNovember er en kald og grå måned. Farger på tallerkenen piffer opp, og denne nudelsuppa får hjel av litt chili til et ekstra kick.
Les hele sakenTorsk fra fiskedisk eller fryser får en litt uvant karakter når den serveres med en sursøt saus.
Les hele sakenFisk som bakes i form har en lei tendens til å appellere bredt. Spesielt om det er et lag av ost på toppen.
Les hele sakenDet gamle uttrykket frisk som en fisk kan med fordel gjeninnføres. Her får du fisk og deilige grønnsaker i skjønn forening.
Les hele sakenFisk og grønnsaker er det vi skal spise mer av framover. Hvis du tror det betyr et kjedelig eller komplisert kosthold, må du tro om igjen.
Les hele sakenDet hvite torskekjøttet står som en herlig kontrast mot den varmrøde karrien. De andre ingrediensene byr også på mye smak.
Les hele sakenRetten klarer seg utmerket godt med bare torsk og salsa verde. Men kjører du løpet helt ut, blir du rikelig belønnet.
Les hele sakenOm du bruker torsk,, sei eller annen fisk, er hipp som happ. Her er det tilberedningen og tilbehøret som gjelder. I
Les hele sakenEt spennende fiskemåltid uten store investeringer er dagens rett. Her finner du både fisk og muslinger i skjønn forening med egg, erter og asparges, noe som selvsagt gjør måltidet ekstra smakfullt.
Les hele sakenSjelden smaker torsken så godt som akkurat nå. Men den er blitt veldig dyr, derfor gjelder det å spe den ut mest mulig. Det er gjort i denne oppskriften.
Les hele sakenTorsk er hovedingrediensen i denne retten og her får den virkelig svømme gode smaker.
Les hele sakenTorsk er en svært anvendelig fiskesort, og trives godt under et dekke av ost og sennep som her.
Les hele sakenDenne retten kan like lett lages ute i skog og mark, som hjemme på kjøkkenet. Det er ikke for sent å planlegge festmåltider i naturen. .
Les hele sakenMed sprøtt dekke av urter og hvitløk blir torskemiddagen uvanlig vellykket. Og en fin introduksjon til hverdagen som venter.
Les hele sakenFor med den klassiske ratatouillemiksen som tilbehør blir det mye god smak.
Les hele sakenDet å pakke inn fisk i folie eller matpapir har veldig mye for seg, bare sjekk denne oppskriften.
Les hele sakenTorsk er i aller høyeste grad med i den gruppen vi kaller våre flotteste matfisker. Årsaken er at den har et større potensial til variasjon enn mange andre fiskeslag.
Les hele sakenHer er alle smakene med i rikt monn, men den er enklere å lykkes med enn hjemmelaget sushi.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele saken
Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.
For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.
Champagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.
Vi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.
Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.
Les hele sakenFor noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenFargerike grønnsaker beholder fargen når de varmebehandles raskt og smaken blir enda bedre. I denne oppskriften kan du selv legge til det som trengs for et smakskick i hverdagen.
Les hele sakenChampagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.
Les hele saken