Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenTorsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.
Les hele sakenDet finnes et utall ulike oppskrifter på plukkfisk. Dagens utgave er laget med lettsaltet torsk og toppet med sprøstekt bacon.
Les hele sakenÅ gratinere fisk er en velkjent måte å få hele familien til å spise fisk.
Les hele sakenDet er ingen motsetning mellom superrask og god. Det er dagens ganske hverdagslige oppskrift et bra eksempel på.
Les hele sakenDet blir full fest selv på en tirsdag med denne veldig tradisjonelle oppskriften med fersk torsk. Som serveres kokt med gulrotstuing og bacon
Les hele sakenTorsk, skrei eller annen hvit fisk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.
Les hele sakenMed en god skorpe av persille, hasselnøtter og loff, blir torsken saftig helt fram til den skal spises.
Les hele sakenPrinsefisk er nytrukket torsk i en fyldig og luftig hvit saus. Mat for kongelige, og navnet har en slik forklaring.
Les hele sakenTorsk/skrei kan tilberedes på mange vis, noe dagens middagsforslag viser til fulle. En spennende fiskerett som gir smaken av torsk en ekstra dimensjon.
Les hele sakenFølg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenTorsk er en sikker vinner fra fiskedisk eller fryseboks. Når den får følge av en smaksrik "paella" basert på det du har i kjøleskapet, er seieren sikret.
Les hele sakenTorsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.
Les hele sakenNovember er en kald og grå måned. Farger på tallerkenen piffer opp, og denne nudelsuppa får hjel av litt chili til et ekstra kick.
Les hele sakenTorsk fra fiskedisk eller fryser får en litt uvant karakter når den serveres med en sursøt saus.
Les hele sakenFisk som bakes i form har en lei tendens til å appellere bredt. Spesielt om det er et lag av ost på toppen.
Les hele sakenDet gamle uttrykket frisk som en fisk kan med fordel gjeninnføres. Her får du fisk og deilige grønnsaker i skjønn forening.
Les hele sakenFisk og grønnsaker er det vi skal spise mer av framover. Hvis du tror det betyr et kjedelig eller komplisert kosthold, må du tro om igjen.
Les hele sakenDet hvite torskekjøttet står som en herlig kontrast mot den varmrøde karrien. De andre ingrediensene byr også på mye smak.
Les hele sakenRetten klarer seg utmerket godt med bare torsk og salsa verde. Men kjører du løpet helt ut, blir du rikelig belønnet.
Les hele sakenOm du bruker torsk,, sei eller annen fisk, er hipp som happ. Her er det tilberedningen og tilbehøret som gjelder. I
Les hele sakenEt spennende fiskemåltid uten store investeringer er dagens rett. Her finner du både fisk og muslinger i skjønn forening med egg, erter og asparges, noe som selvsagt gjør måltidet ekstra smakfullt.
Les hele sakenSjelden smaker torsken så godt som akkurat nå. Men den er blitt veldig dyr, derfor gjelder det å spe den ut mest mulig. Det er gjort i denne oppskriften.
Les hele sakenTorsk er hovedingrediensen i denne retten og her får den virkelig svømme gode smaker.
Les hele sakenTorsk er en svært anvendelig fiskesort, og trives godt under et dekke av ost og sennep som her.
Les hele sakenDenne retten kan like lett lages ute i skog og mark, som hjemme på kjøkkenet. Det er ikke for sent å planlegge festmåltider i naturen. .
Les hele sakenMed sprøtt dekke av urter og hvitløk blir torskemiddagen uvanlig vellykket. Og en fin introduksjon til hverdagen som venter.
Les hele sakenFor med den klassiske ratatouillemiksen som tilbehør blir det mye god smak.
Les hele sakenDet å pakke inn fisk i folie eller matpapir har veldig mye for seg, bare sjekk denne oppskriften.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Vi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Nyt 10 fantastiske viner fra et av Italias mest ikoniske vinhus. Dette er en unik sjanse for deg som liker viner fra Chianti Classico.
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.
Juleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.
De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Når du likevel er på polet eller butikken, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenMed dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenDet er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.
Les hele sakenTre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenEnten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.
Les hele sakenJulesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.
Les hele saken