Verden rundt med Smirnoff

2Som en del av det globale Smirnoff Experience-programmet har Smirnoff rekruttert ti konsumenter som skal bruke ett år på å finne det beste og mest originale nattelivet i verden.

Ti konsumenter får altså feste verden rundt - året rundt - i Smirnoff Ten.
 
Opplevelsene deres blir dokumentert løpende gjennom video, blogg, bilder og artikler på www.smirnoff.com . Dessuten har Smirnoff inngått en avtale med YouTube, som også skal rapportere fra den eventyrlige reisen.
 
Flere år
Smirnoff Ten er en del av Smirnoff Experience - en verdensomspennende satsning for å hylle Smirnoffs utspring og originalitet. Etter planen skal kampanjen foregå over flere år og omfatter en rekke ulike events med alt fra eksklusive arrangementer og utstillinger til originale cocktailopplevelser.
 
Milepæler
Hovedbyene det første året er Moskva, Shanghai, Paris og New York, alle viktige milepæler i Smirnoffs historie. Det første eventet finner sted i Moskva i slutten av september med blant annet en unik konsert med den britske gruppen Faithless med Moskvafilharmonien. Hvert event kommer også til å omfatte Smirnoff signaturcocktails og nye, kreative måter å servere drinker på.   
 
Fra bakgård til suksess
Smirnoff har tatt steget fra å være et lite destilleri i Moskva til å bli verdens mestselgende premiumbrennevin.
 
- Med Smirnoff Experience skal vi fremheve varemerkets originalitet og utspring ved å by våre konsumenter verden over på unik underholdning, spennende møter og opplevelser, sier Niklas Minken, Brand Manager for Smirnoff hos Diageo Norge.
 
Konkurranse
I Norge blir det avholdt en egen bartenderkonkurranse til høsten, der de beste får bli med til en av disse byene:
 
Moskva september 2007
Der skal det blant annet holdes en konsert med den britiske gruppen Faithless som har hatt internasjonal suksess og er kjent sin liveopptredener. Faithless kommer til å by på en unik konsert da de for første gang skal spille live sammen med Moskvafilharmonien.
 
Shanghai januar 2008
Etter Moskva fortsetter reisen til Shanghai, ett av Smirnoffs viktigste eksportmarkeder i den første perioden. Dette var stedet der Vladimir Smirnoff sikret Smirnoffs gjenopplivelse etter den russiske revolusjonen.
 
Paris mai 2008
Fra Shanghai kommer Smirnoff Experience til å ta turen videre til Paris dit Vladimir Smirnoff flyttet fra Russland etter revolusjonen.

New York september 2008
Det første året av Smirnoff Experience kommer til å avsluttet på spektakulært vis i New York, byen der Smirnoff fikk fotfeste på det amerikanske markedet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen